lauantai 25. maaliskuuta 2017

Kustomoitu sinettileimasin

Häähöyrähdyksemme on levinnyt koristelu-/korttiosastolle. Pinterestissä seikkailun myötä jompi kumpi meistä (kumpikaan ei muista tarkasti, että kumpi) keksi, että omalla ns. logolla varustettu sinetti olisi mahtava yksityiskohta kutsukirjekuoriin ja mahdollisesti muuhunkin hääkoristeluun. Pienien selvittelyjen ja Aliexpressin (kiinalainen nettikauppa) selaamisen myötä opimme, että sinettitouhu ei todellakaan ole mikään mahdottomuus, vaan aivan toteutettavissa oleva idea. Siitä se lopullinen ajatus sitten lähti.

33637676955_33efc1599e_o
33481427912_8728217d12_o

Jarkko syöksyi suunnitteluhommiin ja jo samana iltana meillä oli olemassa sinetistämme suunnitelma, jonka lähetimme Aliexpressin kautta löytämällemme kustomoituja sinettileimasimia tekevälle yritykselle. Yrityksestä vastattiin jo seuraavana päivänä ja lopullisen vedoksen hyväksynnän ja maksun (leimasin + kahva + 0e postikuluja = vajaa 10e) jälkeen personoitu sinettileimasimme lähti tuotantoon. Noin kolmisen viikkoa tästä (eilen) sain postin mukana ilmoituksen, että minulle olisi lähetys noudettavissa. Leimasimemme oli saapunut!

Leimasin on täsmälleen sitä mitä tilasimme. Puuvarrella varustettu taidokkaasti tehty halkaisijaltaan 3cm oleva leimasin, jossa Jarkon suunnittelema malli jokaista yksityiskohtaa myöten juuri sellaisena kuin tilasimme. Varsinaista sinettivahaa meillä ei vielä ole tilattuna, joten kovin testi-into piti tyydyttää ensin pakastimesta löytyneillä vanhaksi menneillä voitaikinalevyillä (ei, ei toiminut hyvin) ja myöhemmin illalla kynttilän steariinilla (toimi pienen treenin jälkeen erittäin hyvin). Pienen vaillinaisisssa olosuhteissakin toteutetun testin jälkeen olemme edelleen erittäin vakuuttuneita, että sinetti-idea oli huikea ja tulee tuomaan mahtavan lisämausteen kutsuihimme.

32795185124_07e63c45e9_o
33597136866_68eda0ce59_o

Tyylikkään historiavibainen sinetti sopii meistä ajatuksena täydellisesti häidemme teemaan. Persoonallista, esteettisesti kaunista ja yksinkertaista, aivan täydellistä meille Tällä hetkellä ajatuksenamme on tosiaan aikanaan sinetöidä kutsukirjeet leimasimellamme, mutta mahdollisesti aiomme hyödyntää personoitua sinetöintiä myös servettien tai paikkakorttien koristelussa. Tai jossain aivan muualla, koska aikaa keksiä käyttötarkoituksia on vielä runsaasti! Suoranaista häälogoa emme ole vielä tosissaan pohtineet, joten voi olla, että sinettimen malli pääsee laajemminkin näkyviin häissämme, tai sitten ei. Sinettikäyttöön leimasin joka tapauksessa pääsee, koska olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä.


♥ Krista 

2 kommenttia:

  1. Vau, ihan mielettömän hieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jännää päästä aikanaan testaamaan leimasinta oikean sinettivahan kanssa :)

      Poista