perjantai 28. huhtikuuta 2017

Kirkon portailla ei riisiä vaan huiskuttimia

Kirkon portailla heitettävät/heiluteltavat/kunniakujana pidettävät objektit eivät ole herättäneet meissä suuria tunteita mihinkään suuntaan. Selkeitä suuntaviivoja minulla itselläni silti on, vaikka tähän asiaan ei erityistä tunnelatausta kohdistukaan.

Tiedän, että en halua päällemme satavan muovisia ruusunterälehtiä, enkä aitojakaan, koska mieluummin otan kukat maljakkoon juhlapaikalle. Riisi on klassikko, mutta sekään ei sytytä minussa mitään erityisiä fiiliksiä, joten olen suunnitteluissa lähtenyt liikkeelle siitä, että riisiä ei kirkon kannan takia saa heitellä. Vaikka ehkä saisikin, koska emme ole asiaa selvittäneet, mutta kun erityistä mielipidettä asiaan ei meille ole, hylkäsimme riisin. Meillä ei ole mitään yhteistä erityistä harrastusta, jonka tarvikkeista meille voisi tehdä kunniakujaa, enkä välttämättä halua kulkea Jarkon harrastuksenmukaisen rumpukapulakujan alitse. Helmikuisena alkuiltapäivänä valoakin on tarjolla niin paljon, että kauniit tähtisädetikkukujat ovat poissuljettu. Saippuakuplat taas lentävät tasan sinne minne haluavat ja vieraiden keskittyminen karkaa puhaltamiseen, mikä ei ole suotavaa.

Kaiken kaikkiaan en tykkää ajatuksesta, että meidän kirkosta ulosastumisemme juhlistaminen olisi vieraille millään tapaa hankala toteuttaa - heidän kuuluu tilanteessa katsoa meitä, ei solmuun mennyttä serpentiiniä tai syttymätöntä tähtisädetikkua -  tai että siitä jäisi roskaa maahan kerättäväksi.

IMG_4159
IMG_4186
IMG_4160
IMG_4177
IMG_4193

Viime aikoina suositut huiskuttimet ovat siis meidän valintamme. Ne sopivat yllämainitsemiini "ehtoihin", ovat kauniita, edullisia ja mikä parasta, ne ovat DIY-projekti! Pääsen aloittamaan hääinnon hukuttamisen askarteluun! Kirjoitan myöhemmin erikseen vielä kunnon ohjeet huiskuttimien tekoon aivan tarvikkeiden hommaamisesta lähtien, mutta tästä postauksesta jo hiukan esimakua ja ehkä inspiraatiota oman kirkkopoistumisen suunnitteluun.


♥ Krista

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi tuollaiset teemaväreihin sopivat huiskut olisivat kyllä tosi kivat! Itse olen aika kädetön kaikissa diy-jutuissa, mutta tällaiset ehkä voisin jopa saada aikaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelin. Huiskut on helppo pieni paikka ujuttaa teemavärejä näkyviin ;) Ja olivat tosi helpot tehdäkin, jos vaan kestää väliaikaisen sormien liimaan tuhriintumisen.

   Poista
 2. Oon myös tykästyny huiskutinideaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on viime aikoinen näkyny blogeissa paljon! Enkä ihmettele, koska onhan noi tosi hauska idea :)

   Poista