sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Pysy aina tälläisena hääblogimaailma

Olen hääblogannut pian puoli vuotta. Ennen Kristallihäitä olin ehtinyt kirjoittaa toista blogiani neljä vuotta ja lukea kaikenlaisia blogeja vajaa 10 vuotta, joten aivan uutena blogimaailma ei minulle sinänsä tullut. Siitäkin huolimatta jo puolen vuodenäbloggaaminen on yllättänyt minut.

Hääblogit syntyvät suuresta innosta ja intohimosta hääjuhlan järjestämistä kohtaan, ja sen aistii niin lukijana kuin kirjoittajanakin. Bloggaajien kesken vallitsee keskinäinen innostus ja kiinnostus kaikkea häihin liittyvää kohtaan, ja koska jokainen elää samaa innostusta, on toisenkin intoon helppo tarttua. En ole ikinä lifestyle-/lääkisblogiani kirjoittaessani törmännyt samanlaiseen yhteisöllisyyteen ja riemuun toisen puolesta, joka vieläpä pysyy yllä postauksesta toiseen. Tottakai minulla on aiemminkin ollut hetkiä, että kommenttien myötä on kokenut hengenheimolaisuutta lukijoiden kanssa (niiden mahtavien hetkien takia rakastan blogata), mutta hääblogatessa tunnetila on lähes jatkuva ja se on puhtaasti hääblogikuplan sisällä vallitsevan ilmapiirin ansiota. Ihmiset kommentoivat blogeja ahkerasti, kertovat mielipiteitään, onnittelevat valinnoista ja kaiken kaikkiaan elävät täysillä mukana toisten suunnittelussa. Se on minusta äärimmäisen arvokasta ja ihanaa! ♥

34832657824_bc0ddfb14e_o

Minä en ole kohdannut vielä mitään ikävää kirjoittaessani. Olen sen sijaan saanut hääblogilta juuri sitä mitä toivoinkin ja jopa vielä enemmän: olen saanut kanavan johon purkaa omaa intoani, mutta myös vastakaikua riemulleni. Samalla tavoin toivon hääblogiurani myös jatkuvan. Ollaan tulevaisuudessakin toistemme tukena ja aktiivisina myötäeläjinä matkalla kohti elämän yhtä upeinta päivää. Sellainen matka ei nimittäin ansaitse turhaa vihaa tai ilkeilyä kenenkään suunnalta.

Kiitos hääblogikupla, kun olet ottanut Kristallihäät vastaan.


♥ Krista  

4 kommenttia:

 1. Osuit kyllä naulan kantaan kirjoituksellasi! Vaikka muuten tuntuu, että bloggaaminen on jäämässä YouTuben jalkoihin, niin hääblogit jaksaa kiinnostaa vuodesta toiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla! Ja onneksi näin, koska nautin hurjasti hääblogeista! :)))

   Poista
 2. Allekirjoitan täysin! Raadollisessa blogimaailmassa hääblogit ja -bloggaajat ovat onnistuneet pysyneet ihanan onnellisina ja tsemppaavina! Toivottavasti suunta pysyy samana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tismalleen noin. Toivon todella, että lempeä kuplamme säilyy tulevaisuudessakin :)

   Poista