maanantai 25. syyskuuta 2017

Me häävieraina

Pääsimme hiukan yli kolme viikkoa sitten (huh miten nopeasti aika meneekään!) juhlimaan kahden kaverimme häitä. Minä juhlin päivän aivan tavallisena häävieraana ja Jarkko erityistehtävässä maasona eli miespuolisena kaasona. Tämä postaus on pieni vilaus meidän juhlalookkeihimme ystäviemme juhlapäivänä.

IMG_9513

Koska Jarkko oli häissä erityistehtävässä, myös hänen pukeutumisensa oli erityistasoa. Morsian toivoi kahdelta maasoltaan keskenään yhteneväistä pukeutumista ja lisäksi pukujen sointumista myös kaasojen hennon vaaleanpunaisiin asuihin. Morsian suunnitteli maasoille alunperin hiekanvärisiä pukuja, mutta Suomen pukuliikkeiden heikon hiekkatarjonnan vuoksi suunnitelma muuttui tummansiniseen, mikä oli minusta aivan nappivalinta. Ainakin minulle oli koko illan ajan selvää, kuka juhlien komein mies oli ♥ Siis sulhasen ohella tietenkin!

Jarkon puku ostettiin toisen maason suosituksesta Brothersista. Tummansinisen puvun merkki on Riley ja malli Shelby. Malliltaan puku on slim fit, mikä sopii Jarkon ruumiinrakenteelle täydellisesti. Valkoinen kauluspaita on Ted Bakerin alelöytö Stockmannilta. Paidassa on jippona piilonapitus, jonka vuoksi paidan etumukseen ei jää näkyviin lainkaan nappeja. Erityisesti mirrin kanssa piilonappirivi oli todella tyylikäs vaihtoehto, vaikka itse kaupassa hieman epäröinkin. Jarkko itse sen sijaan rakastui sekä paidan ulkonäköön että erityisesti paidan tuntumaan iholla aivan välittömästi. Konjakinsävyiset kengät ja vyön Jarkko tilasi Zalandolta, ja vaikka tämä nyt liukuu hurjaksi Jarkon asun ylistykseksi, ruskeat kengät ja vyö olivat minusta aivan superhieno lisä asuun.

Jarkon hiuksista ja pienestä ehostuksesta huolehti Turun keskustan parturi-kampaamo Kupla, jossa koko miespuolinen hääseurue kävi groomingissa. Kuplan palveluun ainaakaan maasot eivät kuitenkaan olleet aivan tyytyväisiä - ehostus kuivatti ihon ja teki vaaleasta ihosta liian kalpean - joten tässä suhteessa suositukset jäävät antamatta.

IMG_9503
IMG_9506
IMG_9479

Minun mekkoni on kirppislöytö Tori.fistä. Ehdin kevään aikana ihastua ChiChi Londonin hyvin tyttömäisiin mekkoihin ja oikeastaan olin jo silloin päättänyt, että haluaisin pukeutua merkin mekkoon ystäviemme häissä. Koska mekkojen hinnat keikkuvat esimerkiksi Zalandolla 70-120 euron välillä, aloitin nettikirpparimetsästyksen, joka tuotti onneksi melko nopeasti tulosta. Ostin ihanan sähkönsinisen Jules-mallisen mekon Torin kautta postikuluineen 36 eurolla. Olin mekkooni todella tyytyväinen! Tunsin juhlapäivänä oloni modernin prinsessan ja vintagekaunottaren sekoitukseksi, eikä se ollut lainkaan huono fiilis.

Juhlapäivän meikistä ja kampauksesta huolehdin itse. Koska hiukseni ovat tällä hetkellä melko lyhyet ja, koska myös vihaan aukinaisia kampauksia, joissa hiukset pääsevät valumaan kasvoille, keräsin hiukseni pinneillä nykeröksi niskaan. Näyttävän meikin ja korujen kanssa ilme ei pelkistetystä kampauksesta huolimatta jäänyt omaan makuuni liian kovaksi, vaan yhdistettynä tyttömäiseen mekkooni olin todella tyytyväinen päivän lookkiini. Ja mikä tärkeintä, hiukset eivät olleet kertaakaan tiellä.

IMG_8980
IMG_9451
IMG_9515

Juhlapukeutuminen on minusta todella hauskaa ja miettimällä omaa asuaan huolella, pääsee vieraanakin sisään häätunnelmaan jo hyvissä ajoin. Toivon, että meidän häävieraamme jaksavat aikanaan innostua juhlapukeutumisesta samalla riemulla kuin me tänä vuonna kaveriemme häissä.

Kuvat: Josefina Seppänen // Blue zone


♥ Krista

6 kommenttia:

 1. Kaunis pari! :) Ja upeat asukokonaisuudet.

  VastaaPoista
 2. Oikein onnistuneet asuvalinnat! :) Meillä suunnitteilla hyvin samantapaista pukeutumista bestmaneille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omaa silmää myös miellytti todella paljon maasojen pukeutuminen eli hyvä valinta bestmaneillekin! :)

   Poista
 3. Tyylikkäät asukokonaisuudet teillä molemmilla! Mekkoasi ihastelen kovasti ja nuo Jarkon kengät on ihan nappivalinta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jarkko itsekin on aivan rakastunut omiin kenkiinsä (ja vyöhönsä) :D

   Poista