perjantai 8. joulukuuta 2017

Vuoden hääblogit 2018 - Ehdota suosikkiasi nyt!

Vuosi kiitää hurjaa vauhtia eteenpäin ja pian taitumme uuteen vuoteen ja tammikuuhun 2018. (Onneksi ihana joulu on kuitenkin vielä odottamassa välissä. ♥) Tammikuu tarkoittaa monelle häävuoden käynnistymistä ja vielä useammalle häämessujen kiihkeintä sesonkia. Kirjoitin lokakuussa syksyn Love me do -messukokemuksestani täällä. Mikäli syksyn messut menivät ohi, tammikuussa on mahdollisuus luoda jälleen uusia messumuistoja, koska tällä kertaa kaksipäiväiset Love me do January Fair -messut valtaavat Helsingin Kaapelitehtaan 20.-21.1.2018.

Erona syksyn messuihin, tammikuun Love me do -tapahtumassa on jo neljänä peräkkäisenä vuotena valittu yleisöäänestyksellä Vuoden Hääblogi kolmessa eri kategoriassa: Vuoden Hääblogi, Vuoden Uusi Hääblogi (perustettu menneen vuoden aikana) ja Vuoden Kaupallinen Hääblogi. Tulevilla messuilla Vuoden Hääblogit valitaan siis jo viidettä kertaa, eli voidaan alkaa puhua jo pienimuotoisesta perinteestä.

Vuoden Hääblogien lisäksi tammikuun Love me do:ssa valitaan niin ikään yleisöäänestyksellä Vuoden Hääyritys, joka voi olla aivan mikä vain yritys jonka toiminta liippaa häiden järjestämistä.

vhb2018-820x312-vuodenh-blogit

Koska hääkansa itse tietää parhaiten, minkälainen blogi tai palveluntarjoaja on hyvä, tapahtuu suureen yleisöäänestykseen pääsevien finalistien valinta omia suosikkeja Love me do:n sivuilla ehdottamalla. Ehdotusten perusteella eniten nimeämisiä saaneet blogit ja yritykset pääsevät finaaliin yleisön äänestettäväksi.

Tässä vaiheessa meidän hääblogien lukijoiden ja hääyrityksiä työllistävien parien rooli nousee esiin. Mikä on Sinun suosikkihääblogisi? Minkä yrityksen palveluun Sinä tai puolisosi olette hääsuunnittelun tai -toteutuksen aikana olleet erityisen tyytyväisiä? Kerro se ääneen! Nyt on nimittäin todella helppo mahdollisuus antaa positiivista palautetta tekijöille ja samalla vinkata tuleville hääpareille hyviä reittejä inspiraation, vertaistuen tai palveluntarjoajan suhteen.

vuodensuomalainenh-yritys2017-fbkansikuva

Aion itse mennä paljastamaan omat blogisuosikkini samantien, koska tosiaan vain eniten ääniä saaneet ehdokkaat pääsevät finaaliin, enkä halua vahingossakaan unohtaa kertoa suosikkejani. Aikaa omien ehdotusten antamiseen on 26.12.2017 saakka. Palveluntarjoajien suunnasta sen sijaan en osaa vielä kovin paljoa sanoa, joten luulen, että joudun panttaamaan ääntäni ensi vuoden nimeämisiin.

♥ Omaa suosikkiasi Vuoden Hääblogiksi 2018 pääset ehdottamaan tästä.
♥ Omaa suosikkiasi Vuoden Hääyritykseksi 2017 pääset ehdottamaan tästä.
 
Tottakai myös toivon, että mikäli juuri Kristallihäät on Sinun suosikkiblogisi, kertoisit sen eteenpäin Love me do:n lomakkeen kautta. Käsittääkseni tammikuussa 2017 avattu blogini kuuluu Vuoden Uusi Hääblogi 2018 -kategoriaan.


Ps. Minulla on tänään synttärit! Jippii!


♥ Krista

2 kommenttia: