sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Mennään naimisiin -häämessut 2018

Tammikuun häämessukausi on nyt avatttu, ja millä tavalla! Minulla oli eilen lauantaina ilo osallistua Mennään naimisiin -messuille blogimiitin kautta kutsuvieraana yhdessä 10 muun morsianbloggaajan ja kahden meitä houstanneen vaimobloggaajan kanssa. Vaikka kuinka inhoan häihin liittyvää ylivuotavaa ihanuushöpötystä, minun on pakko hehkuttaa, että eilinen oli aivan mahtava päivä! Tähän postaukseen mahtuu osa hauskuudesta, mutta ensi viikolla tulee julkaisuun todennäköisesti pari muutakin messuihin liittyvää tekstiä, koska hienoja kuvia ja kerrottavaa on vain liikaa. Kannattaa siis virittää aivot inspiraatiomoodiin tulevaa viikkoa varten.

Mennään naimisiin -messut olivat minulle aivan uusi tuttavuus. En ollut ennen ollut kyseisillä messuilla, enkä ollut ennen ollut Helsingin Wanhassa Satamassa, jossa messut järjestettiin, mutta eilisen jälkeen voin ehdottomasti suositella kysyjille kumpaakin. Minulla oli aivan ihana päivä! Iso kiitos päivän ihanuudesta kuuluu itse messuille ja tottakai tapahtuman järjestäneelle Mennään naimisiin -organisaatiolle, mutta valtavan iso rooli oli myös seuralla. Kiitos kanssabloggaajat! Nautin joka hetkestä ja jutusta, jonka ehdimme päivän aikana vaihtaa. Jälleen kerran tuli myös todettua, että aivan turhaan jännitin etukäteen, koska päivä soljui äärimmäisen mukavasti vailla turhaa jäykistelyä.

IMG_7835
IMG_7594
IMG_7596
IMG_7616
IMG_7603
IMG_7599

Wanha Satama on tilana hiukan sokkeloinen, mikä on minusta kuitenkin tilan etu, kun kyseessä ei ole suunnistustapahtuma. Messupäivän aikana on varmasti aikaa koluta erilliset messuhuoneet, vaikka kaikkea ei voikaan nähdä yhdellä vilkaisulla. Erillisistä huoneista koostuva tila luo perusmessuhallia todella paljon intiimimmän tunnelman, mikä sopii minusta häämessuihin erityisen hyvin. Vähän kuin olisi tyylikkääseen kotiin tullut. Väkeä tapahtumassa oli lauantaina klo 13-15 välillä, jolloin itse messuja kiertelin, sopivasti. Ei ahdistavaa tungosta, mutta kävellessä ei kuitenkaan tullut tunnetta, että apua, täällä ei ole ketään ja nuo kaikki näytteilleasettajat vain odottavat, että voivat hyökätä palvelemaan minua. (En ole lainkaan sellainen pikkuputiikki-ihminen...) Eniten väkeä pyöri koruyritysten ympärillä ja suosituimpien yritysten pakeille ihmiset joutuivat hiukan jonottelemaan, mutta mikäs pari minuuttia jonottaessa, kun kädessä on täysi viinilasi.

Mennään naimisiin -messut olivat minusta fiilistelymessut isolla äffällä. Juuri tuollaiseksi olen mielessäni kuvitellut kutkuttavan hauskan messupäivän esimerkiksi kaasojen kanssa: paljon hääpukuja, sormuksia ja valokuvaajia esittelyssä, laadukas hääpukumuotinäytös ja skumppaa ja viiniä edullisesti tarjolla. Täydellistä. ♥  Erityisen hauskaa minusta oli, että kuohari- ja viinilasien kanssa sai vapaasti liikkua messualueella. Minä ainakin haluaisin maistella kuohuvaa yhtä aikaa, kun mallailen vihkisormuksia! Viikonlopun messuilla se onnistui.

IMG_7732
IMG_7758
IMG_7761
IMG_7812
IMG_7657
IMG_7774

Näytteilleasettajien valikoima oli minusta hyvä ja laadukas. Pukufanina minua ilahdutti erityisesti hääpukuyritysten ja myös itse suunnittelijoiden runsas määrä, unohtamatta tosiaan hääpukumuotinäytöstä, joka oli minulle ehdottomasti päivän kohokohtia. Minä kerta kaikkiaan rakastan hääpukuja, eikä rakkaus ole lainkaan vähentynyt, vaikka oma, edelleen täydelliseltä tuntuva, mekko odottaa jo valmiina.

Mikäli kaasoni eivät vuoden päästä tammikuussa ole jo aivan leipääntyneet koko häätouhuun, voisin todellakin nähdä, että Mennään naimisiin -messut olisivat meidän valinta fiilistelymessuiksi. Omalla kohdalla kaikki vain osui ainakin eilen niin nappiin, että en osaa kuin kehua messuja! Vielä kerran kiitos kaikille, jotka teitte päivästäni niin mukavan! Kiitos kutsusta ja tapahtumasta Mennään naimisiin! Kiitos aamupalasta Theron catering! Kiitos kauniista messuympäristöstä Floramore ja Mevent! Ja kiitos seurasta kanssabloggaajat! ♥


Ps. Tänään on viimeinen päivä äänestää Vuoden Hääblogia 2018. Mikäli ääni on vielä antamatta, äänestys onnistuu tämän linkin kautta klo 23.59 saakka.

----

Kristallihäiden lisäksi mukana blogimiittissä:
- Filosofin morsian
- Cutting the Cake Together
- Jotain keltaista
- Ensinäkemältä
- Something Gold
- Ida's daydream
- Misery Business the Wedding
- Häämimmit
- Bride and Co
- Dioriina menee naimisiin
- Mutsi hoitaa
- Adieu madamoiselle, bonjour madame


♥ Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti