torstai 17. toukokuuta 2018

Kampaaja-meikkaaja varattuna!

Näin ne tilanteet elävät. Viikko sitten kriiseilin meikkaajan puutetta ja hiljaa mielessäni puhisin, että tilanne on täsmälleen sama kampaajan osalta. Tänään minulla on molemmat tekijät varattuna ja olen aivan intopiukeana pläräilemässä instagramia hius- ja meikki-inspiraation löytämiseksi! Kannatti avata suuni, koska kanssamorsianten avustuksella löytyi jälleen ratkaisu.

Kriisinäni oli siis löytää mieleinen tekijä. Laskettuani omaan häävalmistautumiseeni toistaiseksi kuluneen rahan, kun isot palaset, kuten hääpuku asusteineen ja kengät on hankittuna, ja verrattuani sitä morsiamelle budjetoituun summaan, raha ei ollut este kampaajan tai meikkaajan valinnoille. Hintatietoisuuteni kuitenkin tästä huolimatta säilyi, koska edelleenkään en halunnut maksaa epämieluisasta työjäljestä, vaan toivoin löytäväni omaan makuuni istuvan tekijän erityisesti meikin osalta. Kampauksen suhteen minulla on löysemmät toiveet ja uskon kenen vain kampauksia aiemminkin tehneen tekijän osaavan loihtia minulle mieluisan kampauksen.

Adieu Madamoiselle, Bonjour Madame -blogin Sara suositteli minulle jo huhtikuisen hääblogipäivän aikana omaa tekijäänsä, kun ensi kertaa murehdin kampaaja-meikkaajakriisiäni, mutta pikaisen instagram-tsekkauksen jälkeen pidin tekijän meikkikädenjälkeä liian vahvana omaan makuuni ja jätin asian sikseen. Viime viikon blogiavautumiseni jälkeen Sara tuli kuitenkin vielä uudelleen vinkkaamaan, että hei ihan oikeasti hänen häälookinsa loihtiva kampaaja-meikkaaja voisi hyvinkin olla juuri se mitä etsin. Tällä kertaa tutustuin tekijän facebook-sivuihin, joilla on paljon hänen tekemiään asiakastöitä, kun taas insta keskittyy hänen omille kasvoilleen tekemiin meikkeihin. Lisäksi luin uudelleen ja uudelleen Saran koemeikistään kirjoittamaa postausta ja tarkastelin Saran meikkikuvia. Äkisti minä olin myyty. Haluaisin, että Irina Arvokas hoitaisi myös minun hääpäivän meikin ja kampauksen.

Häämeikki

Samalla kun nousi ihastus, nousi myös huoli. Entä, jos Irina ei pystyisi tulemaan Helsingistä Turkuun? Entä jos päivämäärämme olisi jo varattu? Entä, jos ihastukseni onkin ollut turhaa?

Onneksi ei ollut, koska hääpäivämme oli Irinalla edelleen vapaana ja reissaaminenkaan ei ollut mikään ongelma. Näin ollen minä tein varauksen ja nyt voin hymyillen sanoa, että minulla on hääpäivän meikki ja kampaaja hoidettuna! Varasin samalla Irinalta myös kaasojen kampaukset, jotka budjettitsekkauksen jälkeen päädyin hyvillä mielin maksamaan. Meillä on siis tyttöjen kesken ihanaa hemmottelua luvassa hääpäivän aamuna. ♥ Hintaa hääpäivän meikille/kampauksille tulee kokonaisuudessaan 280e, jossa minun osuuteni koemeikkeineen ja -kampauksineen on 160e, kaasojen kampausten 40e x 2 ja matkakulujen Turkuun 40e.

Olen aivan äärimmäisen tyytyväinen valintaani, koska minulla ei tällä hetkellä ole epäilyksen häivääkään, ettei Irina osaisi loihtia minulle juuri sellaista meikkiä ja kampausta kuin toivon. Olo on ihanan kevyt hääpäivän ulkonäköasioiden suhteen. Kiitos Sara pontevasta vinkkailusta ja vahvoista suosituksista Irinan suhteen!


♥ Krista

10 kommenttia:

 1. Hmm, täytyy varmaan itekin tsekkaa Irinan luomuksia, koska mulla on ihan samanlaisia "paniikkeja" kun sulla viikko sitten! En hirveästi ole ajatuksia uhraillut meikille ja hiuksille vaikka todellakin pitäisi. Jotenkin en osaa ees päättää mikä on hyvä ja mikä ei, kun ei meikkaajista ja kampaajista oo oikein kokemustakaan. Ihana kuitenkin, että itse sait asian kuntoon näinkin nopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vähän itänyt kevään aikana sellainen ns. paniikin siemen, että mistä ihmeestä minä löydän mieluisan tekijän, kun ei tosiaan minkäänlaista kokemusta ole kauneusalalta. Ja samalla kuitenkin toiveeni meikin suhteen oli hiukan vahvempi kuin mikään luonnonkauniin heleä kesämorsian. Onneksi Sara painosti minua tutustumaan Irinan työjälkeen, koska minulla on nyt vahva luotto, että saan juuri sellaisen tyylikkäällä tavalla vahvan meikin kuin toivoinkin :)

   Mutta vaikeaa se on hypätä tekemään päätöksiä alueelle, josta ei oikein tiedä mitään! Ja kuitenkin kaunistautuminen on arvokasta touhua niin haluaisi tehdä hyvät valinnat.

   Poista
 2. Hienoa, että löysit tekijän ja vielä hiuksiin ja meikkiin samalla kertaa! :) Täytyy itsekin katsoa tuota Irinan portfoliota jos hän kerran on valmis matkustamaan myös Turun suunnalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Ihanan huojentunut olo nyt tuon kaunistautumisasia on hyvällä mallilla hoidossa. Enää pitäisi keksiä, missä kaasojen kanssa hääaamua vietämme eli missä meikit ja hiukset laitetaan.

   Itsekin hiukan yllätyin, että Turkuun reissaaminen ei ollut minkäänlainen ongelma. Mutta hyvä niin, koska nyt sain toivomani tekijän :)

   Poista
 3. Irina on kyllä mielettömän lahjakas, eli hyvä valinta minun mielestäni. :) Olen ihaillut hänen meikkejä jonkin aikaa, mutta ehtinyt varaamaan meikkauksen + kampauksen muualta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmasti tulee hyvät myös sinun hiuksista ja meikistä. ;)

   Poista
 4. Irinan portfoliota katsoessani näyttää kyllä ihan loistavalta valinnalta! Eikä oo oikeesti hinnallakaan pilattu :O
  Ihanaa että taas on yksi juttu listalta ruksittu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tässä kauneuspuolessa oli vähän sama ongelma kuin cateringin etsimisessä, että tietää alasta niin vähän, että etsiminen on vaikeaa. Onneksi nyt voi sanoa, että tämäkin asia järjestyi parhain päin :) Olen erittäin tyytyväinen!

   Poista
 5. Valintasi vaikuttaa hyvältä! Voih, minulla on par aikaa paniikki menossa koska koekampaus ja meikki eivät olleet ihan täysin sitä mitä halusin!! En tiedä uskaltaisinko vaihtaa meikkaaja sekä kampaaja ja ottaa riskillä ilman koe vedoksia! Voihan kriisi!! Irinan tyyli portfolionsa perusteella olisi aikapitkälle sitä, mitä etsin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Tuollainen on kyllä varmasti kurja huomata koejuttujen jälkeen.. Toisaalta hyvä, että koevedokset tuli tehtyä, koska nyt ehtii toimia suuntaan taikka toiseen ennen hääpäivää. Toivotaan, että löydät toimivan ratkaisun!

   Poista