sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Kristallihäät alkavat nyt!

Follow my blog with Bloglovin

Kun sanoin itkunsekaisesti kyllä 14.10.2016, häät olivat tulevaisuutta. Sitten joskus, kunhan pääsemme opinnoissamme niin eteenpäin, että on mahdollisuuksia säästää unelmiemme juhliin. Puhuimme löyhästi syksystä 2018 tai keväästä 2019, mutta suunnitelmilla ei ollut mitään konkretiaa. Mañana mañana -ajattelu leimasi pohdintojamme, koska oli fakta, että tällä hetkellä meillä ei todellakaan ollut varaa järjestää rakkautemme arvoisia juhlia. Se ei kuitenkaan tarkoittanut, ettei asioita voisi hiukan selvitellä...

Pari viikkoa sitten sulhaseni, kihlattuni - rakkaalla lapsella on nykyään monta nimeä - oli maasoilemassa tulevana syksynä avioituvan ystävänsä häävalmistelujen parissa, joten minulla oli aikaa upota totaalisesti Turun hääskeneen. Luonnollisesti olen jo pari vuotta seurannut hääblogeja, koska olen aina ollut kiinnostunut juhlien ja varsinkin häiden järjestämisestä, mutta tuona iltana annoin itselleni luvan vajota oikein kunnolla häähumuun. Vietin tietokoneeni ääressä lähes seitsemän tuntia tutkimassa hääpukuja, pitopalveluita ja erityisesti Turun alueen juhlapaikkoja, minkä jälkeen liekki oli sytytetty. Häistämme oli tehtävä konkreettisemmat.

Tuon illan sytyttämän hääliekin voimalla juhlasuunnitelmistamme todella tuli konkreettisemmat. Valitsimme häävuoden ja -kuukauden, jopa mahdollisen tarkan hääpäivän. Kun meillä äkisti oli edes jonkinlainen suunnitelma, jota kohti säästää ja visioida, alkoi kaikki samantien tuntua todellisemmalta. Me todella menemme naimisiin ja minä saan oikeasti alkaa nauttia morsius- ja häähumuajastani!

31084394100_44ef6b037f_o

Hahmotan maailmaa vahvasti kirjoittamalla. Olin Jarkolle jo aikoja sitten ennen kosintaa puhunut, että jos joskus menemme naimisiin, minä haluan kirjoittaa ajalta hääblogia. Tahdon nautiskella suunnitteluajasta ja painaa teksteiksi talteen visioissamme pyörineet ajatukset. Häidemme ajankohdan hahmottuessa ja pienten tyyliviivojen rakentuessa, koin, että nyt on aika. On aika perustaa meidän hääblogimme ♥

Blogin nimi Kristallihäät, on toisaalta viittaus nimeeni ja kauniiseen materiaaliin, mutta myös toiseen blogiini, jota kirjoitan opinnoistani ja normaalista elämästäni lifestyle-hengessä. Linkki tähän Krista_llia-blogiin löytyy myös yläbannerin alta linkkivalikosta. Lisäksi kristallihääpäiväksi kutsutaan myös 15.:sta hääpäivää, mikä on minusta oikein hyvä alkuetappi matkalla kohti kunnes kuolema teidät erottaata.

Blogi tulee olemaan pitkälti minun kirjoittamani, mutta myös Jarkon kirjoittamia tekstejä tullaan näkemään, mikä on minusta itsestäni huisin mielenkiintoista. Ainakin tällä hetkellä sulhanen on äärimmäisen kovalla innolla hääsuunnittelussa mukana, enkä miestäni tuntien usko tämän innon ainakaan laantuvan häiden lähetessä.

Siispä tervetuloa seuraamaan meidän hääsuunnitelmiamme!

Kuva: Josefina


♥ Krista

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan täydellinen tuo teidän värimaailma ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Itsekin vallan rakastan sitä tällä hetkellä. Saa nähdä pysyykö värirakkaus samana häihin asti :´D

      Poista