maanantai 20. maaliskuuta 2017

Sulhanen x 25 morsiamen sanoin

Koska blogimme on vielä melko tuore, ajattelin tehdä meitä hiukan tutummaksi monissa hääblogeissa kiertäneen kysymyspostauksen kautta. Tämän postauksen 25 kysymystä on lainattu suoraan I said yes -blogista. Normaalilla fontilla kirjoitetut osat ovat minun vastauksiani Jarkosta ja kursivoidut osat Jarkon omia kommentteja.

1. Jos sulhanen katsoo telkkaria, mitä siellä todennäköisesti pyörii?
 Kiusallista kyllä oikeasta telkkarista hän varmaan katselee TV7:n henkisiä jumalaohjelmia ja snäppäilee vitsinä niistä pätkiä kavereilleen. Tabletissa, joka hänellä on jatkuvasti käsillä, pyörivät Yle Areenan dokumentit tai uutiset. Mitä oudommasta konfliktipesäkkeestä kertova dokkari, sitä innostuneempi Jarkko (ja epäkiinnostuneempi Krista).
 Sid Roth's It's Supernatural ja muut vastaavat eeppiset TV7:n laatuohjelmat on parasta viihdettä mitä telkkarista irtoaa! Areena on sitten tosiaan vähän totisempaa sisältöä varten. Oikein mielenkiintoisen kuvan antaa minusta tämä ensimmäinen osio, heheh.. Puolustuksekseni sanon, että kyllä sieltä "normaalistakin" ohjelmistosta joskus löytyy jotain katsomisen arvoista.

2. Minkä kastikkeen hän tilaa salaattiinsa?
 Ööö, tämä on minusta hyvin outo kysymys. Osaan nimetä ehkä kaksi salaatinkastiketta, joten jos Jarkko ottaisi vaikka niistä toista eli valkosipulia.
Tiedän sen varmaksi, että jääkaapissa on valkosipulisalaatinkastike. Yleisellä tasolla en harrasta salaatinkastikkeita.
 Ei muuten ole. T. Krista

3. Mikä on hänen inhokkiruokansa?
 Kaalilaatikko, maksalaatikko ja tylsän mauttomat kasvisruuat.
 Oikein, oikein ja oikein! Nirso en ole, mutta johonkin on raja vedettävä. En suoranaisesti myöskään nauti mämmistä tai keitetyistä porkkanoista.

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?
 Jonkin hyvän pihviruuan ja meille yhteisen pullon viiniä.
 Kyllä näin on, kasvisruokien täyttämän arjen katkaistakseen ravintolaan mentäessä on suorastaan pakko tilata hyvä pihvi. En ole hylkäämässä kasvisruokia, mutta mikä korvaa pihvin?

5. Mikä on hänen kengänkokonsa?
 Haa, tämän tiedän varmaksi. 41.
 7,5 jos briteiltä kysytään.

IMG_8797

6. Jos hän keräisi jotain, mitä se luultavasti olisi?
 Ai siis jos? Tulkaa tsekkaamaan meidän olohuoneen cd-, vinyyli- ja kasettikokoelma, ja pohditaan sitten uusiksi tuota jos-sanaa.
 Ah, jämpti on näin. Mikä on hauskempaa, kun pitkän odottelun jälkeen saada lempiartistin uudet vinskat kansitaiteineen hypisteltäväksi? Spotify on vaan niin tylsä.

7.  Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?
 Korelaisia nuudeleita kananmunalla.
 Koreassa ollessani huomasin kyllästymisen oireita. Neljässä kuukaudessa muutuin itsekin nuudeliksi. Mutta hyvin potentiaalinen ehdotus joka tapauksessa!

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?
 Kaikenlaista UG-suomiräpistä todella ääriraskaaseen örrinmörinään, joka ei kuitenkaan saa mennä lähellekään AC/DC:n tai Iron maidenin tapaista lässyttelyä. Mitä oudompaa, ug:mpaa tai raskaampaa, sitä parempaa. Erityisplussaa, jos musiikin saa c-kasetilla.
 Pyhä jysäys sentään kuinka tarkka kuvaus!! Ei tässä nyt ole hirveästi lisättävää. Supportia kaikelle sellaisellekin, joka ei radiosoittoa tai suurta yleisöä tavoita. C-kassut on pelkkää rakkautta!

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?
 Elokuvista, jotka haastavat ajattelemaan ja tuntemaan ja, joissa on vaikuttavat musiikit.
 Kyllä, eli Transformersit ja muut actionhömpötykset hollywoodräjähdyksineen eivät kiinnosta tippaakaan. Toisaalta myös onnistunut komedia on onnistunut komedia, eli ei sitä tarvitse aina nyyhkytellä viulujen säestyksellä. Genrekirjon laidasta laitaan siis, kunhan se on laadulla ja sydämellä tehtyä.

10. Minkä väriset silmät hänellä on?
 Siniset.
 Sinisyyttä heijastaeeeen.

IMG_1761

11. Kuka on hänen paras ystävänsä?
  Minä, mutta parisuhdekuplamme ulkopuolella ehdottomasti tuleva bestman Nico.
  Hyväksyn vastauksen. Jos en olisi menossa Kristan kanssa naimisiin, olisin todennäköisesti menossa Nicon kanssa naimisiin. Kingit jäbät tekee kingei asioita.

12. Asia, mitä usein teet, mistä hän ei pidä?
  Laitan tiskiharjan väärälle puolelle tiskikaappia.
  Tämän seurauksena raivostun, poistun talosta, enkä todennäköisesti tule yöksi kotiin.

13. Missä hän on syntynyt?
 Hähhää, Hyvinkäällä. Reppana vain yrittää uskotella olevansa true-savolainen.
 Molemmat vanhempani ovat kuopiolaisia, jotka asuivat Hyvinkäällä alle kaksi vuotta. Niiden kirottujen vuosien aikana minä synnyin, jonka jälkeen muutimme takaisin Kuopioon. Tätä Hyvinkää-stigmaa saan varmasti kantaa lopun ikääni, mutta sydämessäni tiedän olevani true-savolainen!
  
14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?
  Olen leiponut. Se oli hyvin sankarinsa makuinen ja näköinen eli naurava suklaasalmiakkijuustokakku. (Ks. alla oleva kuva)
 Se oli oikein hyvä kakku. Hilpeä sälli.

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?
  Musiikki- ja bändijuttujen sekä wikipedian. Erehdyin kerran nukkumaan ruetessani sängyssä kysymään, että mitä hän puuhailee tabletillaan ja vastaus oli, että lukee wikipediasta Kirgisian historiasta. Jep aivan, öitä...
  Wikipedia on pohjaton suo, jossa vajoat koko ajan syvemmälle sivupoluille mitä enemmän yrität asioita sisäistää... Sinne saa kyllä ajan uppoamaan helposti. Musiikkijutuissa guitarpro ja fl-studio imaisevat sisäänsä, kun luovuus pääsee valloilleen. Myös oikein hyvän kirjan voisin heittää tähän luettelon jatkoksi.

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?
  Soittaa ukulelea ja rumpuja.
  Rummut voisin allekirjoittaa, mutta ukulelen kanssa koen vielä olevani untuvikko. Tosin eihän sitä koskaan ole valmis minkään instrumentin suhteen. Aina voi olla parempi.


IMG_3007

17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?
  En keksi äkisti mitään järisyttävän outoa, mutta vastaan, että Hanko-sushin kananmunanigirit, koska niiden suhteen makumme menevät hyvin selkeästi ristiin.
  Tykkäsin koirasta, kun maistoin sitä Koreassa. Saako sitä edes ääneen myöntää?

18. Mitä hän kantaa aina mukanaan?
 Tablettia ja Fisherman's friend -pastilleja.
 Totta molemmat, herran pieksut sentään. Minnekään en mene ilman edellämainittuja. Reppu on myös aina mukana, vaikka sen sisällä ei olisikaan muuta, kuin se tabletti ja lompakko.

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?
 Hitaasti edessä kävelevät ihmiset ja hänet hänen pyöräillessään ohittavat pyöräilijät.
 Jos edessä löntystelee joukko hitaita ihmisiä, jotka eivät pitkänkään matkan jälkeen tajua väistää, eikö se nyt olekin aika ärsyttävää? Pyöräilytapausta voi olla vaikeampi selittää, mutta siitä olen enemmänkin provosoitunut kuin ärsyyntynyt. Tämä ilmiö esiintyy pääasiassa, kun ajan pidempää matkaa maantiellä. Turku-Tampere -välillä pyöräilin itseni täysin piippuun, kun koin tärkeäksi ohittaa yhden trikoisiin pukeutuneen kukkoilijan. 

20. Entä piristymään?
 Valmiiksi tehty ruoka tai ehdotus mennä ulos syömään.
 Aika hyvä, kumpikin toimii aivan varmasti joka kerta.

21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?
 Hihhih, Paperi T:tä. Silleen fanityttömäisesti.
 post post post alfa alfa alfa. Välillä tunnen itseni fanitytöksi, vaikka fanityttömäisyys on minusta äärimmäisen ärsyttävää.

IMG_2405

22. Millainen hän on poikaystävänä?
 Yksinkertaisesti maailman paras ♥ Luotettava, turvallinen ja rakastava. Ikinä ei tarvitse pelätä, ettei Jarkko olisi valmis olemaan apunani ja turvanani.
Eihän suomalainen nyt osaa näin kehuja ottaa vastaan. Vähän on roskaa silmässä..

23. Milloin hän tapasi vanhempasi?
 Höhöhö.... Joskus elokuussa 2011? Seuraavan kerran he tapasivatkin vasta 3/2012...
 Höhöhö tosiaan... Tämä oli äärimmäisen rento ja lämminhenkinen tapahtuma, jossa koin olevani poikkeuksellisen tervetullut. Näin poliittisesti korrektisti ilmaistuna!

24. Mikä on hänen uusin villityksensä?
 Menisikö ukulele tähän? Jarkko on soitellut sitä jo pidempään, mutta tällä hetkellä hän kuolaa isompaa mallia.
 Taas ukulele mainittu, torilla tavataan! Mainio instrumentti kerrassaan, ja concert-ukulele olisi sopraanoa isompi, joten kiinnostaisi ottaa uutta tuntumaa.

25. Millainen on hänen kotilookkinsa?
 Rento. Polviin käärityt kollarit, joululahjaksi saadut töppöset ja t-paita.
 Kotona on suorastaan velvollisuus olla rento ja pitää (polviin käärittyjä) kollareita, jotta voi onnistuneesti löllyä ympäri valtaisaa Yo-kylän residenssiämme.


Krista & Jarkko

4 kommenttia:

 1. Ootte niin symppiksiä <3 "Tämän seurauksena raivostun, poistun talosta, enkä todennäköisesti tule yöksi kotiin." x'D

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Tulin vielä tännekin huikkaamaan, että lähetin sinulle sähköpostia. :)
  t. Aaltoja-blogin Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkkauksesta ja säposta. Huomasin mailin ja vastaan ihan pian, kun vähän saan perehdyttyä asiaan! :)

   Poista