lauantai 1. huhtikuuta 2017

Morsian x 25 sulhasen sanoin

Sulhanen taas vaihteeksi puheenvuorossa siis!

Jee, tämänkaltaisista tehtävistä tulee hurjat nostalgiatripit, koska irc-gallerian päiväkirjoissa kierteili vastaavia kyssäreitä! Oikein hauska oli päästä vastailemaan näihin hömpötyksiin.

Kysymykset on suoraan kopioitu I said yes -blogista. Ja tästä pääsee meidän aiempaan postaukseen Sulhanen x 25 morsiamen sanoin.

1. Jos morsian katsoo telkkaria, mitä siellä todennäköisesti pyörii?

 Jotain hömppää tosi-tv:tä, kuten Temptation Island tai Bachelor Suomi. Se intensiteetti, millä Krista ystävineen näihin ohjelmiin välillä sukeltaa, hämmästyttää minua edelleen. Vähän kieli poskella niitä onneksi taidetaan katsella.
Totta. Viime viikkoina elämänlaatuni on noussut noin 150%:ia, koska televisio on jälleen täyttynyt laatuviihteestä Temppareiden ja Bachelorin uusien kausien alettua.

2. Minkä kastikkeen hän tilaa salaattiinsa?

 Valkosipuli, otaksun. Se on ainoa, jonka olemassaolon tunnustan.
Valkosipuli on varmaan suosikkini, mutta viime aikoina varsinkin koulussa/sairaalassa olen alkanut ottaa mitä tahansa muuta tarjolla olevaa kastiketta, koska olen alkanut pelätä, että haisen aivan valkosipulilta potilaskontaktissa.

3. Mikä on hänen inhokkiruokansa?

 Yleisellä tasolla kaikki ruuat, jossa lihat ovat huonolaatuisia tai niitä ei ole siivottu tarpeeksi. Nyrpeimmät naamat on nähty karjalanpaistin kohdalla, kun suuhun on jäänyt pyörimään jotain ällöttäviä nitkunatkuja.
Vastaus ei voisi olla enempää tosi! Minä _vihaan_ huonolaatuista lihaa. Muutoin olen todella kaikkiruokainen, mutta lihanirppistely on heikkouteni. Huonosta sitkuisesta ja läskisestä lihasta tehty karjalanpaisti on yksi kauhuruokien klassikko. Oikein hauskaa istua sukulaisissa tai anoppilassa illallispöydässä poskesta poskeen pyörivä lihanitku suussa...

IMG_5149

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?

 Sain heti mielikuviini Kristan pitämässään kädessä jotain prinsessadrinkkiä, mutta yleensä viinilinjalla mennään. Ravintolaruokien suhteen hän on rohkeampi kuin minä ja uskaltaa kokeilla kaikenlaista uutta. Välillä voitokkain ja välillä vähemmän voitokkain tuloksin.
 Jälleen Jarkko tietää, mistä puhuu. Viini ♥ Lihanirppistelyni ja kalarakkauteni vuoksi tilaan ravintolassa usein kalaa, vaikkakin hyvä pihvi on aina hyvä pihvi.

5. Mikä on hänen kengänkokonsa?

 Minna Parikka -buumin jälkeen uskallan väittää, että 38.
 Kyllä. Ei mennyt Parikka-buumi hukkaan.

6. Jos hän keräisi jotain, mitä se luultavasti olisi?

 Robinin käytettyjä keikkavaatteita, joita voisi nuuskia illan pimeydessä.
 Hui kamala, nyt alan kuulostaa jo vanhalta robinpervolta! Suhteeni Robiniin on oikeasti ihan järkipohjalla! Voisin alkaa keräillä kauniita desingastioita, jos meillä olisi rajattomasti kaappitilaa.

7.  Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?

 Leipää hän tuntuu syövän päivittäin siihen kyllästymättä. Se hämmästyttää minua.
 Öööö, on aivan normaalia syödä leipää aamupalalla. Jarkko itse on hassu, kun harvemmin syö aamupalaa. Mutta periaatteessa totta, koska syön joka aamu pari palaa leipää kahvin kanssa.

IMG_0149

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?

 Kaikenlaista radiosoitosta vähän indiempään. Koen, että musiikkikasvatuksestani on ollut hyötyä heheh. Musiikkimaun suhteen olemme näiden vuosien aikana onnistuneet hiomaan toisistamme suhteellisen kaikkiruokaisia pieniä poikkeuksia lukuunottamatta.
  Allekirjoitan. Minusta olisi kauhean hauskaa, jos osaisin samantien lokeroida itseni johonkin musiikkityyliin, mutta tykkään monenlaisesta. Nautin erityisesti radion kuuntelemisesta ja spotifyn valmiista soittolistoista, koska olen huono itse valitsemaan musiikkia, jota haluan kuulla. Haluan, että joku keksii biisit puolestani ja samalla tutustuttaa minut aivan uusiin kappaleisiin ja artisteihin.

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?

Musikaaleista!! Toki hän pitää monesta muustakin, mutta rakkauden musikaaleihin opin jo ensimmäisten viikkojen aikana.
Hih totta! Tässä minä olen onnistunut kouluttamaan Jarkkoa, koska seurustelumme alkuaikoina hän suhtautui nihkeästi musikaaleihin. Musikaalirakkaus voittaa kaikki esteet!

10. Minkä väriset silmät hänellä on?

 Vihreäthän ne, oikein nätit simmukat.
 Vihreään silmäni selkeästi eniten taittavat, vaikka aivan syvän puhtaan vihreät ne eivät olekaan.

11. Kuka on hänen paras ystävänsä?

  Minä, ja sitten on iso kööri hyvien ystävien verkostoa, josta en aio nostaa ketään jalustalle.
  Erittäin hyvä vastaus. Koen, että minulla on ympärilläni paljon läheisiä ihmisiä, joiden puoleen kääntyä iloissa ja suruissa, ja se on mahtavaa.

12. Asia, mitä usein teet, mistä hän ei pidä?

  Ripottelen vaatteitani ympäri asuntoa. Tulen kotiin päivän jälkeen ja jätän paitani keittiön tuolille, heitän housuni olohuoneen televisiotasolle, et cetera. Pitäisi varmaan mennä kallonkutistajalle.
Totta! Itse riisun vaatteni aina suoraan kaappiin, joten en voi käsittää, kuinka Jarkko onnistuu heittelemään omansa ympäri asuntoa: sukat olohuoneeseen, t-paidan keittiöön ja housut makuuhuoneen lattialle. Asuntoomme on muodostunut muutamia Jarkon vaatekasa -hot spotteja, joihin vaateröykkiöt useimmin kertyvät.

IMG_5435

13. Missä hän on syntynyt? 
 

Mualiman navassa, Kuopiossa.
Olen aito kuopiolainen, ennen kuin muutuin yhdeksäntoista Kuopio-vuoden jälkeen turkulaiseksi.

14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?

  Varmasti epäonnistunut! Tykkään laittaa ruokaa, mutta leipominen on toinen juttu. Jos kuitenkin oikein kovasti yrittäisin, tekisin jonkinlaisen juustokakun. Tai sitten jotain aivan överimakeaa suklaakakkua!
 En suostu uskomaan tätä. Jarkko osaa tehdä erinomaista ruokaa, joten en epäile yhtään, ettei hän osaisi tehdä mainiota synttärikakkuakin. Itseluottamusta ja rohkeutta kokeilla vain, rakkaani. Otan mielelläni vastaan herkullisen juustokakun tai överisuklaisen suklaakakun.

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?

  Bloginsa. Krista_llia on kuin hänen lempilapsensa ja teksteistä näkee kuinka paljon hän tykkää kirjoitella. Tavallaan minusta on nyt hauskaa ratsastaa sillä siivellä, kun pääsen pikkuisen osallistumaan tämän hääblogin kirjoitteluun. 
 Bloggaaminen vie paljon aikaa eli totta. Tykkään hurjan paljon kirjoittamisesta ja bloggaamisesta, joten puuhaaminen on todella mieluista eikä ajan kulumista oikein edes tajua kirjoittaessaan.

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?

  Olla hauska, sanavalmis ja tyylikäs. Mainitaan vielä uudestaan yllämainittu blogikirjoittelu, koska nämä kaikki luettelemani ominaisuudet näkyvät erittäin hyvin sielläkin. Lisäksi hän käyttää erinomaisesti ompelukonetta, mitä kadehdin suuresti.
 Hmmm kiitos :D Koen olevani välillä erittäinkin sanavalmis ja hauskakin, mutta välillä taas aivan jäässä puheeni kanssa. Tyylikkyyden otan iloisena vastaan. Ompelukone on mielenkiintoinen valinta tähän listaan, koska en todellakaan ole mikään erityislahjakas ompelija, vaan lähinnä arjen pienistä huoltotoimenpiteistä selviävä korjausompelija.

17. Mikä on oudointa ruokaa, josta hän pitää?

Oudosta en tiedä, mutta meillä on joissain kohti eri mieltymykset. Mainitaan vaikka mysli, mitä minä en ikinä ostaisi. (Tämä oli ainoa kysymys, jonka yli hyppäsin, ja palasin vastattuani kaikkii muihin.)
Mysli, todella yllättävä vastaus. Syön tosiaan mysliä niinä aamuina, kun en syö leipää, johon en siis kohdan 7 perusteella ikinä kyllästy. En itsekään osaa sanoa mitään hurjan eksoottista, mutta Jarkon kanssa ristiin makumme menevät ainakin maksa- ja kaalilaatikon kanssa, joista minä tykkään kovasti, mutta Jarkko inhoaa.

IMG_9009

18. Mitä hän kantaa aina mukanaan?

  Puhelintaan. Kamalan tylsä vastaus, mutta en tähän hätään keksi muutakaan.
 Puhelin, avain, lompakko. Lähes jokaisen ihmisen pyhä kolminaisuus pätee myös minuun.

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?

  Kolmelta aamuyöstä äänekkäästi riitelevät naapurit ja kiireen tuntu vaikkapa matkalle lähtöä tehdessä.
 Totta molemmat, mutta tuo kiirepointti on erityisen hyvä, koska kiire saa minut todella ärsyyntymään. Pahimpia ovat kiirelähdöt paikkoihin/asioihin, joita haluisin rauhassa fiilistellä. Olen esimerkiksi nähnyt jo painajaisia, että hääaamunamme minun täytyy jostain syystä meikata kiireessä liikkuvassa junassa ja vaihtaa mekko vain kirkon eteisessä, vaikka oikeasti tahdon hääpäivänä ehtiä istua rauhassa lasillinen skumppaa kädessäni ennen vihkimiseen siirtymistä.

20. Entä piristymään?

  Teatteri tai jokin muu tavallisuudesta poikkeava aktiviteetti. Kukat, yllätykset, suklaalevy, valmiiksi tehty ruoka, imuroitu asunto ja Barcelona.
 Totta, totta ja totta. Pienet asiat, jotka piristävät arkea ovat parhaimpia. Tai no, on tuo Barcelonakin aika jees.

21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?

  Mainitsin jo Robinin kertaalleen, mutta pelkäänpä, että joudun mainitsemaan sen uudestaan.
 Hups. Robinpervo jäi taas kiikkiin.

22. Millainen hän on tyttöystävänä?

  Vankkumaton tuki, rakastava, huomaavainen, avoin ja inspiroiva. Lähtee rohkeasti mukaan kaikkii hulluihinkin ideoihin, mutta toimii myös järjen äänenä, jos liian villiksi äidytään. Ennen kaikkea päivieni piristys ja kauneinta mitä minulla on tässä maailmassa.
 Todella kaunis vastaus. Tuota kaikkea haluan olla miehelleni ja ihanaa kuulla, että hän myös kokee minut niin.

IMG_2596

23. Milloin hän tapasi vanhempasi?

  Elokuussa 2011, päivälleen en muista. Sinä syksynä vietimme paljon aikaa vanhempieni luona. Hyviä aikoja ja viini-iltoja lapsuudenkotini lattialla.
 Tarkkaa päivää en minäkään muista, mutta Jarkon äidin koti oli pitkään meidän tukikohtamme, jonka lattialla viini-/lautapelipiknikkejä viettäen kulutimme monta iltaa yöhön saakka.

24. Mikä on hänen uusin villityksensä?

  Viimeisin olivat ne Minna Parikat, heheh. Sanoisin, että meille kummallekin viimeinen kokonaisvaltainen villitys on nämä häät ja niiden yksityiskohtien hiominen. Mukavaa pientä puuhastelua.
 Parikkamaniani rauhoittui pikkuisen ostettuani tummat Parikan korkkarit peruskoroikseni, mutta edelleen viimeksi tänään sydämeni heitti volttia, jonkun myydessä unelmieni hääkenkäparikoita Torissa. Tosin koko oli 40, joten sydämeni sai palata perusrytmiinsä. Häät ovat viime aikoina olleet joka tasolla villitykseni. Hääkenkiä, hääkakkua, hääpukua, hääkampausta, häähuntua, you name it.

25. Millainen on hänen kotilookkinsa?

  Monipuolinen kirjo erilaisia pyjamia ja kollarit. On toppeja, puseroa ja tossua. Sotkuiset hiukset ja pestyt meikit, niin hyvä tulee.<3
 Pyjama kuulostaa todella nuhjuiselta koko kehon vuoraavalta flanellikasalta, mikä ei täsmää yhtään minun yömekkoihini, joten pyjamaa vastustan, mutta muuten vastaus on totta. Kotona ei vain voi olla farkut jalassa, joten ensimmäinen tekoni kotiin tullessani on aina vaihtaa kollarit.


♥ Jarkko & Krista 

4 kommenttia:

 1. Hei Krista! Sinulla on ihana blogi, ja kirjoitat hauskasti! Vaikutatte tosi mukavalta parilta! Jään innolla seuraamaan hääjärjestelyidenne kehittymistä. Olette muuten jo hurjan pitkällä ainakin meihin verrattuna. Meinaa alkaa ahdistaa... :) - Iira -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mukava kuulla ja kiitos paljon :) Ei saa ahdistua, koska me tässä ollaan oltu poikkeusaikaisela aikataululla liikentessä! Meillä tilanteet on innon myötä hullusti vain eskaloituneet tapahtuviksi :D

   Poista
 2. Voi suloisuus, mitä vastauksia Jarkko on susta kirjoittanut! Etenkin kohta 22 pisti melkein kyynelehtimään. <3

  Täällä myös alkujaan pohjois-savolainen morsian (Iisalmesta, mut Kpo on tullut samanlailla tutuksi;)), joka asustaa sit Helsingissä nykyjään. Ja joka rakastaa musikaaleja! Jään siis seuraamaan teidän matkaa alttarille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :)

   Mä olen teidän suunnitteluja seurannut jo jonkin aikaa. Tykkään teidän metsäteemasta kovasti. Teillä alkaakin olla juhlapäivätodellisuus aika lähellä ♥

   Poista