torstai 20. huhtikuuta 2017

Upeana iltapuvussa

Suomessa pitäisi olla enemmän mahdollisuuksia pukeutua täyspitkään iltapukuun. Helman tunne jalkoja vasten ja istuvasta puvusta tuleva juhlan tunne on niin ihana, että siitä herkusta pitäisi olla mahdollisuus nauttia useammin kuin kerran vuoteen, mikä viime vuosina on yliopiston ainejärjestön vuosijuhlien kautta mahdollistunut.

33344768023_bd94061f69_o
33313301324_4bb1ab56a1_o

Juhlavuuden ja arvokkuuden vuoksi minulle on koko ajan ollut päivänselvää, että haluan myös hääpukuni olevan täyspitkä. Käydessäni ainoaksi jääneessä pukusovituksessa, monien pukujen kohdalla jäin jumiin samaan tunteeseen: puku on upea ja tunnen oloni siinä kaunottareksi, mutta siitä puuttuu hääpuvun taika, minkä takia puku tuntuu liian vuosijuhlamekkomaiselta. Hääpuvulta vaadin nimittäin aivan erilaista linjaa, tunnetta ja laatua kuin vuosijuhlamekolta, jonka ainoa tehtävä on saada minut tuntemaan oloni upeaksi yhden illan ajan. Vuosijuhlissa voi repäistä ja kokeilla uusiakin juttuja, kun taas häissä haluan pukeutua klassisen kauniisti, mutta silti selkeästi itseni näköisesti.

Juhlin tämän vuoden proffikset samassa Kiinasta tilaamassani mekossa kuin viimekin vuonna puhtaasti siitä syystä, että rakastan mekkoani aivan liikaa, että voisin jättää sen vain yhdelle käytölle. Hääpuvun tapaan myös proffismekkoni valinta oli rakkautta ensisilmäyksellä, eikä sen oikean kohtaamisen jälkeen yksikään muu mekko näyttänyt enää miltään. Ja sama tunne on yhä päällimmäisenä.

34114984216_09a003c83f_o
34156789665_7554798e78_o

Juhlapäivän meikin ja kampauksen laitoin itse, ja olin lopputulokseen kyllä hyvin tyytyväinen. Minusta juhlalookki on onnistunut, kun kokee tarveta peilata itseään jokaisesta heijastavasta pinnasta ja aina kuvajaisensa nähtyään tuntee olevansa upea. Arjessa tälläinen ei onnistu ikinä, eikä ole tarpeenkaan onnistua, mutta juhlissa haen hyvin selkeästi tuota tunnetta.

Toissa perjantaina tuntui juuri tuolta, ja tuon tunteen saavuttamisesta lähden myös hääpäivän lookissani liikkeelle.

Kuvat: Ida


♥ Krista 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti