keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Origamilinnut - täydellinen yhteenveto meidän häiden ilmeestä

Koska käsiä polttelee päästä puuhaamaan kaikkea häihin liittyvää, olen häähuiskujen askartelun ohella suunnittellut ja alkanut toteuttamaankin myös muita häiden koristelupuolen DIY-projekteja. Kaikki tällä hetkellä suunnittelun tai toteutuksen alla olevat projektit ovat hyvin alhaisen budjetin juttuja, koska vaikka paljon oman sekä Jarkon maun pysyvyyteen luotankin, en silti vielä panostaisi vielä kovin suuria summia koristetarvikkeisiin. Koska jos maku kuitenkin muuttuisi, harmittaisi todella paljon olla käyttänyt jo hyvä summa vääränlaisiin koristeisiin vain, koska ei ole malttanut odottaa.

Kuten olen jo lukijakunnan kyllästymiseen asti varmaan korostanut blogissa, häidemme ja myös juhliemme visuaalisen ilmeen ns. teemana on lämmin yksinkertaisuus, kauneus, skandivaavisuus ja urbaanius. Näiden lisäksi koristeluissamme tulee näkyviin meidän persoonamme ja tietynlainen hipsteriys, joka meihin vahvasti assosioituu. Isoina teemoina voisin heitellä matkustelun, musiikin, vintagen ja ylipäätään kaiken kirpparitouhun. Näihin suuntaviivoihin origamilinnut sopivat minusta täydellisesti.

IMG_4302
IMG_4319
IMG_4335

Origameissa yhdistyy minusta kauniisti pelkistetty graafinen muoto, herkkyys ja tuulahdus ulkomaita. Ne ovat kauniita ja yksinkertaisia, mutta eivät yhtään kylmiä, mitä haemme häiltämmekin. Selkeyden kun ei tarvitse olla kylmää, emmekä mekään todellakaan ole kylmiä. Toisinaan pelkään, että blogin kautta saa sellaisen kuvan, kun koko ajan korostan yksinkertaisuutta... Origamilinnuissa minusta joka tapauksessa yhdistyy todella hyvin se mitä häidemme visuaaliselta ilmeeltä haemme: herkän selkeää kauneutta.

Mihin me lintuja häissämme käytämme, on vielä hyvin epäselvää. Ehkä kutsujen yhteyteen, ehkä pöytiin, ehkä jonnekin aivan muualle. Jokin paikka kauniille joutsenillemme varmasti kuitenkin löytyy.

IMG_4316
IMG_4332

Tulen myöhemmin tekemään kuvallisen ohjepostauksen lintujen taittelusta. Sitä ennen minun on kuitenkin itse harjaannuttava niin taitavaksi, että ymmärrän täysin, mitä missäkin vaiheessa teen, koska toistaiseksi linnut syntyvät vielä puoliksi toivoen parasta...


♥ Krista

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania! Nämä passaisi meillekin, jos vain keksitään jonkin kiva käyttötarkoitus :) Teidän häiden suuntaviivat on muutenkin mun makuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva kuulla, että meidän tyyli miellyttää muidenkin kuin omaa silmää :)

      Poista