keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Esittelyssä save the date -kortit

Se oli nopeaa. Laitoimme ulkomaanvieraille lähtevät save the date -kortit tilaukseen Vistaprintille kaksi viikkoa sitten maanantaina ja toissapäivänä, tasan kaksi viikkoa tilauksesta, kortit tipahtivat postiluukustamme.

35570294395_b132435d8d_o
35570294005_4a9d93f24a_o
34761330673_4777b27364_o

Kortit ovat järjettömän upeat, täsmälleen sitä mitä tilasimme jokaista värisävyä myöten ♥ Koko save the date -korttien tilaaminen on ollut yhtä voittokulkua korttien valinnasta asti: molempien selkeä suosikki oli täsmälleen sama korttimalli, tilaus sujui ongelmitta ja valmiit kortit ovat prikulleen sitä, mitä toivoimmekin. Emme kertakaikkiaan voisi olla tyytyväisemp. Oikeastaan melkein harmillista, että lähetämme save the datet ainoastaan ulkomaisille vieraillemme, koska noin upeita kortteja noin ihanalla sanomalla tekisi mieli lähetellä ympäri ämpäri lähipiiriä. Suunnitelma lähettää kortit vain hyvin harvoille ja valituille pitää kuitenkin edelleen pintansa ihan taloudellisistakin syistä.

35531504296_2f8b073941_o
35570294335_1a4b1dd2db_o
34728973944_9fd32dc268_o

Kortit ovat värimaailmaltaan tummansävyiset mutta lämpimät, mikä sopii meistä hyvin häidemme tulevaan ajankohtaan. Talvi on synkän mahtipontista aikaa, mikä tunnelmana huokuu korteistammekin, mutta toisaalta talvi on myös peiton alle käpertymisen, takkatulen ja tuhdin punaviinin sesonkia, mikä myös osaltaan on aistittavissa korteistamme. Huolimatta korttien syvistä väreistä, ei minulle tule kuitenkaan lainkaan synkkä olo kortteja katsoessa, vaan sen sijaan arvokas ja lämpöinen tunne. Syvän violetin ohella korteissa on esillä myös häidemme tulevat teemavärit - musta, valkoinen, harmaa, vihreä ja vaaleanpunainen - mikä sopii visuaaliseen näkymykseemme paremmin kuin hyvin


♥ Krista

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kortit, eikä yhtään synkät! Miltä tuo Vistaprintin korttipaperi vaikuttaa? Pitikö tilausvaiheessa valita erikseen paperin laatu vai oliko se vakio? Meillä olisi (ehkä) tarkoitus lähettää vastaavanlaisia kortteja syksymmällä ja Vistaprintistä olen kuullut hyvää muualtakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperin laadun saa itse valita tilauksen loppuvaiheessa. Me mentiin oletuspaperilla, mutta tarjolla olsii ollut myös premium-paperi lisämaksusta. Olen kyllä itse tuohon oletuspaperiin tyytyväinen varsinkin kun meidän kortit ovat kooltaan noin 13x15cm (vistaprintin oletuskoko) eli melko pienet. Jos oltaisiin tilaamassa varsinaisia kutsuja ja niistä tulisi selkeästi save the dateja isommat, saatettaisiin harkita arvokkaampaa paperia, mutta todnäk silti mentäisiin ihan tuolla oletuspaperilla, koska se toimii todella hyvin. Ulkonäöllisesti paperi käyttäytyy todella kauniisti, että ainoa mitätön ns. miinus on paperin paksuus: kortit ovat kortteja, mutta eivät mitään superhyperjämyjä. (Mutta eivät siis todellakaan mitään lirujakaan!)

   Poista
 2. Ooi miten nätit, wow! Kiva kuulla että laatu oli priimaa, meillä kanssa ajatuksena hankkia tuolta kiitoskortit niin ei kovin vikaan varmaan voi mennä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo voin kyllä suositella, koska koko prosessi meni tosi näppärästi ja kortit ovat todella kauniit :)

   Poista
 3. Tosi kauniit kortit, eikä tosiaan tule synkkä vaikutelma! Harmi kyllä, ettei niitä viitsi kaikille lähetellä. :/ Ymmärrän sen kyllä hyvin! Me emme lähetä STD-kortteja lainkaan juuri rahallisista syistä, vaan ilmoitamme hääajankohdan jollakin tylsällä tavalla, kunhan se selviää, ja panostamme itse kutsuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Samaa ajatusaailmaa meilläkin, vaikka näitäkin olisi tosiaan ihana lähetellä kaikille vieraille.

   Poista