torstai 22. kesäkuuta 2017

GT-baari - paras hääidea taas hetkeen!


Paremman puutteessa nostalgisoin. Juon Hendricksin kurkulla koska mä voin.
<>
Sama sohva, eri darra. Onks mestaa missä tytöt olis sievii ja Hendrick's olis halpaa?
<>
Ja mä oon valmis alkaa streittaa. Jos saan yhen hyvän GT:n ennen jokasta mun keikkaa.


Häiden suunnittelu yli 1,5 vuotta etukäteen on järjettömän hauskaa. Elämme vaihetta, jossa voimme miettiä aivan kaikenlaisia vaihtoehtoja - hullujakin - ja valita niistä parhaat maltilliseen toteutukseen. Tottakai on ärsyttävää, että konkreettisesti hoidettavien asioiden määrä on vielä rajallinen, mutta pikku hiljaa ideat rakentuvat ja siirtyvät konkretiankin tasolle. Näin kävi myös meidän häiden ohjelmallemme/juomatarjoilullemme.

soppa

Me tarjoamme vieraillemme kaikki juhlapäivän juomat alkumaljasta illan viimeiseen drinkkiin (joka aamiaiseksi vaihtuu) ja alkoholittomiin juomiin, joita on suunnitelmissa saada runsaasti tarjolle runsaan alkoholillisen kattauksen rinnalle. En halua korostaa alkoholin roolia, mutta meille järkevä alkoholinkäyttö on juhlatunnelmaa nostattava elementti, johon haluamme muun hääsuunnittelun ohella panostaa. Tämä siis vastuunvapautuslauseena sille, että emme halua juotavan loppuvan kesken häissämme, vaan haluamme häidemme olevan kauniin tilaisuuden ohella myös hyvät kemut ja hyviin kemuihin kuuluu usein alkoholi, vaikka hyvät kemut eivät missään nimessä ole pelkkää alkoholia.

Tulemme tarjoamaan häissämme alkumaljana kuohuviiniä, ruuan kanssa puna- ja valkoviiniä ja loppuillan ajan mietoja alkoholijuomia, viiniä ja skumpan ylijäämiä. Boolia meille ei tule, mutta jotain muuta hauskaa oli toiveissa keksiä illan juomapuolelle, ja viime sunnuntaina me sen keksimme. Meidän häissämme ei nähdä laajaa drinkkibaaria tai edes hääparin nimikkodrinkkejä, vaan meille tulee rehellisen yksinkertainen gin tonic -baari. Otsikon hehkutus on minusta 100%:n ansaittua, koska gt-baari todella on paras hääidea aikoihin! (Ei sillä, että yhtäkään oikeasti huonoa ideaa olisi mahtunut vielä mukaan hääprojektiin.)

IMG_1665

Ja että miksikö? Jarkko on suuri suomirapin ystävä ja parin viime vuoden ajan geeteet ja ginin juominen ovat pompsahdelleet esiin suosikkiartistien Paperi T:n ja Pyhimyksen lyriikoissa niin tiuhaan, että gin tonicista ja erityisesti Hendricksistä on muodostunut meille sisäpiirivitsi. Esimerkkinä tästä ylläoleva kuva Jarkon 25v synttäreiltä, kun annoin hänelle lahjaksi Paperi T -fanipaketin, johon kuuluin niin Hendricksiä kuin Paprunaamarikin. Toisekseen GT on drinkkinä täsmälleen juhlamme luonteeseen sopiva: tyylikäs, klassinen, arvokas ja yksinkertaisen hyvä. Ja kolmanneksi, gin tonic on järkyttävän hyvää!

Tällä hetkellä visioissamme on yksittäisiin pikkupulloihin pakatut tonicvedet ja useaa (kenties viittä) eri giniä sisältävä tarjoilupöytä, jossa on drinkin lisukkeeksi tarjolla sitruunaa, kurkkua, jäisiä karpaloita, rosmariinin oksia ja jääpaloja. Baari avautuisi ruokailun jälkeen ja pysyisi auki niin kauan kuin drinkinystäviä, iltaa tai tarvikkeita riittää. Hintaa baarillemme luonnollisesti tulee (arvio kaikkineen max 200e), mutta tämän tasoiseen panostukseen olemme valmiit, koska idea on niin meidännäköinen. Wihii!


♥ Krista

2 kommenttia:

  1. Ihan huippua!! Meillä oli itse asiassa yhdessä vaiheessa myös idea GT -baarista, mutta sitten kun listalla oli skumppabaaria, viskibaaria, ginibaaria.. niin tuntui että onkohan tässä jo vähän turhan monta "alkoholibaaria" :D ps. ja niin hauska toi synttäripaketti!

    VastaaPoista
  2. Hahah, koko häät pelkkää juomabaaria :D Jostain on tosiaan karsittava, jos hyviä ideoita on liikaa. (Ja kiitos! Se oli tosi hauska lahja niin koota kuin antaakin :D)

    VastaaPoista