lauantai 29. heinäkuuta 2017

Häiden musiikkivalinnat: vessamusiikit

Nyt omakehu hiukan haisee, mutta me olemme todella hyviä järjestämään juhlia. Iso osa onnistuneita kemuja ovat tietysti innostuvat ja juhlivaiset ystävät, joita lähipiiriimme mahtuu onneksi paljon (kiitos ystävät ♥), mutta paljon on myös juhliemme puitteiden ansiota, koska me tykkäämme panostaa juhliimme. Jos juhlissa on teema, juhlissa oikeasti on teema, ja se näkyy kaikessa. Viimeisimpinä isoina juhlina olemme järkänneet Paperi T -bileet (joissa Jarkko ja hänen tuleva bestmaninsa olivat kyllä oikeasti juhlien järjestäjinä ja minä vain yhtenä vieraana omassa kodissani, ks. ylin kuva), meidän kahden 50v-yhteissynttärit 20-luvun teemalla (ks. alimmat kuvat) ja Jarkon 25v-synttärit hipster-teemalla. Kaikki ovat olleet mielettömän upeita iltoja, joihin on liittynyt teemanmukaista pukeutumista, leikkejä, koristeluita ja tarjoilua. Pienellä panostuksella ja omalla innolla saa juhlien tunnelmalle ihmeitä aikaan. Yhdeksi hauskaksi yksityiskohdaksi kaikkiin viime aikoina järkkäämiimme bileisiin on muodostunut vessamusiikit.

36159244855_40e2df05b0_o

Luitte aivan oikein, vessamusiikit. Konsepti on nerokkaan yksinkertainen. Koska maailmaan mahtuu niin paljon hyvää musiikkia, ei vessareissu ole syy jäädä musiikkipaitsioon, vaan olemme juhlissamme virittäneet vessaan kaiuttimet ja yhden tabletin, josta on Spotifyn kautta soinut milloin mitäkin teemaan sopivaa musiikkia. Näin oikea tunnelma ei pääse katkeamaan edes vessareissun aikana ja toisaalta vessassa soiva musiikki herättää aivan varmasti ihmettynyttä keskustelua, joka sitoo juhlakansaa yhteen ja saa ennestään tuntemattomat vieraat juttelemaan keskenään: "Mitä ihmettä, täällä soi musiikki??"

Koska vessamusiikit ovat olleet kotikemujemme hitti, aiomme myös häissä tuoda palan arjen juhlakulttuuriamme erityiseen päiväämme. Valitsemme kumpikin yhteen hääpaikan vessaan itselle mieluiset vessamusiikit, joihin toisella ei ole mitään puututtavaa. Keskustelun herättelyn lisäksi vessamusiikit ovat myös yksi konkreettinen tapa tuoda meidän arjen persooniamme juhlapäivässä esiin, koska vaikka häidemme teema on selkeys ja tyylikkyys, emme me ole jäykkiä ja etäisiä, vaan enemmänkin rennon höpsöjä.

31018949070_0cdf3bb6e6_o
30580514183_ca26ddcbd5_o

Musiikkivalintojen osalta on toistaiseksi ilmoille heitelty minun suunnastani Robinia ja Jarkon suunnasta suomalaista ganstaräppiä, että saas nähdä millaiseen musiikkikylpyyn vieraamme pääsevätkään juhlaillan vessareissuilla..


♥ Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti