sunnuntai 27. elokuuta 2017

Hääblogikriisi - mistä uudet suosikit?

Hääblogikriisia pukkaa. Ei meidän blogillemme, mutta minun lukulistalleni. Vuoden 2017 kuumin hääsesonki alkaa pikkuhiljaa hiipua ja tilanne on se, että monet seuraamani hääblogit ovat jo siirtyneet tai alkavat pian siirtyä häiden suunnittelupostauksista näin kaikki oikeasti sujui -postauksiin, mikä yleensä jonkin ajan kuluttua johtaa jäähyväisiin hääblogin hiljentyessä lopullisesti. Ja se johtaa siihen, että minulta loppuu lukeminen.

Blogit ovat minusta parasta vertaistukea ja inspiraatioammennusta, mitä hääskenestä löytyy, ja tämänkin kesän aikana olen monen monta lauantaita aloittanut miettien, kuinka ihana päivä tämän ja tuon blogin kirjoittajalla tänään on ja että toivottavasti kaikki menee juhlissa hyvin. Noille fiiliksille toivon edelleen jatkoa, ja sen vuoksi toivon löytäväni uusia suosikkeja jo vaimoiksi muuttuneiden morsianten kirjoittamien blogien rinnalle ja tilalle.

StockSnap_940CB5B9CD

Minulla on seurannassa joitakin vuoden 2018 ja 2019 hääblogeja, mutta tarvitsen ehdottomasti lisää, että ihanat aamukahvihetkeni blogien parissa säilyvät entisellään. Joten pyydän, ilmianna kommenttikenttään oma hääblogisi! Ja jos luet tämän postauksen vasta päiviä, viikkoja tai kuukausia tekstin julkaisusta, kommentoi silti, koska hääblogijanoni on lähes sammumaton (ja totuus on ikävä kyllä, että hääblogien päivitystahti on melko maltillinen, joten hyvinkin usean blogin seuraaminen on helppoa).

Tykkään lukea hyvin monenlaisista häistä eikä häiden teeman/tyylin tarvitse olla lainkaan samanlainen kuin meidän omamme. Lukijana arvostan kuitenkin suoraa ja henkilökohtaista otetta ja myös konkretiaa unelmoinnin lisäksi - aivan pelkkää pinterestkuvavirtaa olevaa blogia en jaksa pidemmän päälle lukea. Edellistä ei kuitenkaan saa ymmärtää väärin, koska unelmoinnista kumpuavat usein parhaat ideat ja mihin unelmointia liittyisi, jos ei häihin. ♥ Haen kuitenkin blogeista inspiraatiota ja vertaistukea, joten blogiin, joka ei anna mitään todellista irti, vaan leijuu ainoastaan haaveissa, on vaikea samaistua. Toivottavasti ymmärrätte, mitä tarkoitan, enkä kuulosta vain ärsyttävältä nillittäjältä. Koska tarkoitan vain, että kaikki hääblogit ovat kivoja, mutta lukijan mukaan suunnitteluun ottavat ovat parhaita.

Pelastakaa siis morsian hädässä ja linkatkaa oma bloginne kommenttikenttään! Hääbloginälkä on kyltymätön.


♥ Krista

12 kommenttia:

 1. Mäkin olen todennut, että mielenkiintoisia kahden tulevan vuoden blogeja on tällä hetkellä yllättävän vähän. Niitä piileskelee varmasti jossain, mutta ne pitäisi vain löytää! Täytyykin käydä kurkkimassa tämän julkaisun kommenttikenttää myöhemmin uudestaan... :D Jos et sattumoisin ole vielä omaan blogiini tutustunut, niin osoite sinne on http://alwaysyours1.blogspot.fi/ --> tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin minäkin olen järkeillyt, että jossain ne vain luuraavat ja odottavat tulevansa löydetyksi! Eikä mennyt tämä postaus lopulta hukkaan, koska sinunkin blogisi löysin nyt! Kiitos vinkkauksesta :)

   Poista
 2. Tuttu tunne! Hääblogien päivitystahti on tosiaan monilla melko verkkaista, joten lukulista voi olla melko pitkäkin ilman hää-ähkyä. Jään seuraamaan, löytyykö täältä blogeja, jotka eivät omalle lukulistalleni vielä päätyneet. Krista on blogiani tainnut käydäkin kommentoimassa, mutta jos joku muu täällä etsii luettavaa, omani löytyy osoitteesta keltainenrakkaus.blogspot.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri :) Sinun blogisi on tosiaan minulle jo tuttu ja käyn melkein päivittäin aamukahvin lomassa kurkkaamassa, jos olisi jotain uutta tullut ':D

   Poista
 3. Hääblogiskene on kyllä siitä surullinen, että kaikkien blogilla on alun lisäksi loppu todennäköisemmin tulossa tietyssä ajassa, kuin perus lifestyle/fitnessblogeissa. :D Tai kaikki loppuu aikanaan, mutta häistä tuskin kukaan jaksaa blogata vuosia (edes vuotta) häiden jälkeen. Mullakin alkaa olla kriisi, että mitä mä teen, kun blogin jossain vaiheessa päättyy. Lifestyleblogin uudelleen aloittaminen ei tunnu enää omalta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Hääbloggaamisella on yleensä tietty elinkaari, jonka jälkeen asia vain loppuu ja sitten blogi ihan luonnollisesti tietty sammuu :( Mutta vaikka sen tietää jo etukäteen, on se aina vähän haikeaa, kun joku bloggaaja, jonka hääsuunnittelua on seurannut jo vaikka vuoden ajan, lopulta lopettaa. Tätä lopetusvyöryä juuri pelkään nyt teiltä kuluvan kesän morsiamilta :D

   Lifestylepuolella jutut ovat kuitenkin sitten tosi erilaisia ja jotenkin ilmapiirikin minusta hyvin erilainen kuin hääblogipuolella :/ Täällä kaikki on niin ihanan hattaraista ja onnellista ♥

   Poista
 4. Meillä on häät tulossa syyskuussa 2018, ja nyt kun kesän kiireet on takana päin, niin on taas aikaa paneutua hääsuunnitteluun! Asiat ovat vielä aika alkutekijöissään, mutta jonkin verran postauksia jo löytyy blogistani http://oletonneni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Lähden tutustumaan! Onpa kaunis nimi blogilla <3

   Poista
  2. Poikaystäväni joskus kirjoitti synttärikorttiini: olet onneni <3 Siitä nimi hääblogille =)

   Poista
 5. Hei! Bongaistko jo, että meidänhäät.fi -sivustolla ovat aloittaneet uudet bloggarit? Tämä tekstisi tuli heti mieleen, kun näin Instassa "mainoksen". ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo bongasin! Näin instassa varmaan saman mainoksen kuin sinäkin ja nyt on tutustuminen käynnissä :)

   Poista
 6. Moikka!
  Olen lueskellut sun blogia ja ihastellut kaikkia teidän ideoita jo pidemmän aikaa ja nyt vihdoin ja viimein laitoin pystyyn myös oman hääblogini. Kurkkaa osoitteeseen https://tyttotahtoo.blogspot.fi/ jos kiinnostaa toisen diy-henkisen morsiamen hääsuunnitelmat:)

  VastaaPoista