tiistai 24. lokakuuta 2017

Korkeat maljakot hääkattaukseen

Pöytäkoristevisiossani, jota olen avannut aiemmin tässä postauksessa, on suuri rooli pöytien keskelle sijoitetuilla korkeilla maljakoilla. Maljakot olivat etukäteen pieni murheenkryyni, koska olin todella epäileväinen, mistä löytäisimme minimissään 35cm korkeat, elegantit ja edulliset maljakot. No, nyt tilanne on ratkennut ja meillä on kauniit, korkeat ja elegantit maljakot. Maljakkojemme edullisuudesta en sen sijaan tiedä.

Eksyimme muutama viikko sitten kaasoni Elinan seuraksi Ikeaan. Meidän piti aluksi lähteä nimenomaan Elinan seuraksi, mutta lopulta reissu kääntyi meidän shoppailuhurjasteluumme Elinan pysyessä alkuperäisessä suunnitelmassaan ostaa vain kynttilöitä. Olimme törmänneet maljakoihin ensi kertaa joitakin viikkoja aikaisemmin jo edellisellä Ikea-reissullamme, mutta jättäneet ne silloin pienen ihastelun jälkeen nopeasti hyllylle, koska eihän tässä nyt ole mitään järkeä ja kalliitkin ne ovat eikä meillä ole autoakaan. Minä oikeastaan unohdin koko maljakot, kunnes pari viikkoa sitten kohtasimme ne uudestaan.

Olimme kiertäneet koko liikkeen ja tutkimme aivan viimeistä poistohyllyä, kun maljakot osuivat silmiimme. Korkeita, kauniita, yksinkertaisia, ja alennuksessa! Maljakot meidän makuumme! Myöskään autottomuus ei ollut tällä kertaa ongelma, koska olimme liikenteessä Elinan autokyydillä. Aivan viimeinen niitti ostopäätökseen oli Jarkon vahva fiilis, että maljakot ovat täsmälleen sitä mitä etsimme, sekä maljakoiden lukumäärä. Meille on tulossa kahdeksan pöytää vieraille ja maljakoita oli jäljellä täsmälleen kahdeksan kappaletta.

37174296644_b46755b7a8_o
37853074662_e670e2e6c0_o
37836039026_456ac6136f_o

Maljakot ovat Ikean Björksnäs-mallistoa. Harmaat, 43 senttiä korkeat maljakot maksoivat poistomyynnin -50%:n alennuksen jälkeen 12,50e kappale eli yhteensä noin 100e, mikä on hurjan paljon enemmän kuin oli alunperin tarkoitus, mutta laatuun nähden vähän. Häähankintojen karttuessa näin pikkuhiljaa ja hyvissä ajoin, on summia helppo maksaa pois, joten olimme tietoisesti valmiit joustamaan budjetistamme tämän verran.

Pöytäkoristelusuunnitelmamme tärkeimmät centerpiecet on nyt siis hankittu. Unelmakattaus on jälleen askeleen lähempänä! Itse asiassa työn alla on parikin asiaa kattaukseen liittyen, mutta niistä lisää myöhemmin, kunhan kuviot varmistuvat.


♥ Krista 

3 kommenttia:

 1. Uu, ihana, että löysitte mitä etsitte, ja vielä alesta! Itse olen samaa mieltä tuosta, että jos tekee häähankintoja jo nyt, pidemmällä aikavälillä häihin, niin vuodelle 2019 ei kerry hurjia rahasummia kulutettavaksi. Toistaiseksi mies ei ole samaa mieltä, mutta kyllä se siitä, kyllä se siitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siitä :D Ja vuosi 2019 sitä paitsi lähenee joka hetki eli kohta saa luvan kanssa alkaa etsiä asioita. Meillä Jarkko on onneksi ollut innolla etsimässä hääjuttuja jo tässä vaiheessa. Ei ole itselläkään niin häähullufiilis, kun toinen on yhtä lailla mukana ':D

   Poista
 2. Nuo ovat kuitenkin sellaisia, että ne saa varmaan myytyä häiden jälkeen, jos vain raaskii luopua. Ja jos ei raaski, niin sehän vielä hienompaa, koska kyllä sisustukseen voi silloin tällöin tuhlata. ;)

  VastaaPoista