sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Sittenkin häämessuille: Love me do Autumn Fair -häämessut 7.10.2017

Mikäli seuraa lainkaan hääblogeja, ei ole voinut välttyä kuulemasta Love me do -häämessuista, joiden syksymessut järjestetään tulevana lauantaina 7.10.2017 Helsingin Kaapelitehtaalla. Hääkauden toiset Love me dot ovat luvassa ensi vuoden alussa, joten mikäli lauantain messuille ei pääse mukaan ei pidä liiaksi hätääntyä, koska uusi mahdollisuus odottaa heti tammikuussa.

Meistä kahdesta Jarkko on kokeneempi Love me do -messuilija, koska hän kävi viime tammikuun messuilla syyskuumorsiamen ja muun maaso-/kaasoseurueen kanssa. Minulle lauantain Love me dot ovat ensimmäiset ja olen todella innolla lähdössä matkaan!

Matkani messuille ei kuitenkaan ollut aivan suoraviivainen, koska olin alunperin jättämässä syksyn messut kokonaan väliin. En nimittäin ole vielä saanut kosittua kaasojani, joiden kanssa haluaisin messukokemuksen jakaa, joten ajattelin suosiolla säästää messuintoani tammikuuhun, jolloin porukkamme on varmasti koossa. Puolestani kuitenkin päätettiin toisin, koska sain yllättäen kutsun Love me do -messujen hääblogimiittiin, mikä tarkoittaa, että pääsen messuilemaan muiden hääbloggaajien kanssa. Aivan mahtavaa päästä tapaamaan kanssamorsiamia - ja päästä ylipäätään osallistumaan häämessuille, koska hiukan minua harmitti lukea muista blogeista ihanista häämessusuunnitelmista kaasoporukan kesken, kun oma porukkaa odottaa vielä yhteensaattamistaan. Nyt minulla on kuitenkin edessä hiukan erilainen messukokemus muiden morsianten kanssa, ja odotan lauantaita todella hyvillä mielin. ♥

häämessut

Mitä vähäisellä häämessukokemuksellani ymmärrän, Love me do on häämessutapahtumana poikkeuksellinen. Tapahtuma on suuren suuri ja kolmen euron narikkaa lukuunottamatta ilmainen! Messuille on siis helppo kysyä mukaan kaasoja, bestmaneja tai maasoja, koska arvokkaista messulipuista ei tarvitse huolehtia. Suuren suuruus näkyy messuilla todella kattavana näytteilleasettajakattauksena: mukana on muun muassa 32 morsiuspuku-/ompelimoyritystä, 8 miesten pukuyritystä, 28 koruyritystä ja 22 cateringalan yritystä.... jnejne. Kattaus on todella laaja.

Huolimatta siitä, että unelmieni hääpuku on jo säilytyksessä vanhempieni luona, minua kiinnostavat eniten hääpukuja ja hääpukuasusteita myyvien yritysten kojut. Lisäksi minun pitäisi puolipakolla yrittää innostua cateringeistä, koska pitopalvelun varaaminen olisi meidän hääjärjestelyissämme seuraava iso askel. Messujen etuna onkin mahdollisuus puhua palveluntarjoajien kanssa suoraan, joten askarruttavien asioiden selvittäminen on helppoa. Ja cateringpuolella askarruttavia asioita riittää.

Näytteilleasettajien lisäksi messuilla on muutakin ohjelmaa. Hääpukufanaatikon mieltä lämmittävät erityisesti kaksi erillistä hääpukunäytöstä - kansainvälinen ja kansallinen hääpukunäytös, joissa tullaan varmasti näkemään laajalti erilaisia hääpukuja. Lisäksi messuilla nähdään musiikkiesityksiä ja eri näytteilleasettajien pisteillä on mahdollisuus pikakampauksiin, -meikkeihin, pukusovituksiin jnejne, eli nähtävää ja koettavaa riittää.

lmd102017-640x640b

Kuitenkin huolimatta kaikesta tarjolla olevasta ohjelmasta, parasta häämessujen antia on varmasti yhteinen häähumukokemus läheisten ja samaa elämänvaihetta elävien kanssa. Siksi olenkin nyt niin hyvillä mielin, kun pääsen osallistumaan tapahtumaan seuranani ihania hääbloggaajia. Tehdään tulevasta lauantaista ihana päivä! ♥ Saa muuten tulla mielellään moikkailemaan, jos törmää minuun messuilla!


♥ Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti