maanantai 20. marraskuuta 2017

Kristallihäät nyt myös Facebookissa

Kun kerran rohkeuden ja Facebookin tielle on lähdetty, kävellään samantien vähän pidemmälle. Koska oman suosikkisomeni Instagrammin kattavuus blogin lukijoista on rajallinen, ajattelin tarjota uuden vaihtoehdon seurata Kristallihäitä. Perustin blogille Facebook-sivun.

Tähän mennessä olen infonnut uusista postauksista ainoastaan instassa ja muihin blogikanaviin, kuten Blogloviniin ja Blogit.fi-palveluun, postaukset ovat päivittyneet omaa tahtiaan. Tämä järjestely ei tule tulevaisuudessakaan muuttumaan, mutta tästä lähtien instan rinnalle tulee uudeksi päivityskanavaksi Facebook. Ja nimenomaan rinnalle, koska itselleni Instagram on Facebookkia mieluisampi alusta, mutta tiedän, että jotkut ovat aivan päinvastaista mieltä. Somekanavien kohdalla olen valmis hyväksymään jokaiselle jotakin -periaatteen, minkä vuoksi Kristallihäät ottaa nyt haltuunsa myös somemaailman dinosauruksen.

Kristallihäät-Facebook

Instagram säilyy edelleen ns. ykkössomekanavana, jonka kautta filistelen postauspäivitysten ohella laajemmin häitä, arkeamme, parisuhdettamme ja Turkua, kun taas Facebookin rooli tulee todennäköisesti painottumaan vain uusien postausten jakamiseen. Seuraa siis kumpaa vain, uusista postauksista et jää vaille. Paitsi tietysti, että eihän niin insta kuin facekaan näytä kaikkea sinne ladattua materiaalia, vaan ne painottavat näytettävää materiaalia käyttäjän kiinnostuksen mukaan (tähän sellainen silmiään muljutteleva hymiö).

Kristallihäiden uuteen sivuun pääsee tutustumaan (ja sivusta tykkäämään) tästä tai blogibannerin alla olevan palkin Facebook-kohdasta. Ja saa tykätä ihan vaan kannatusmielessäkin, vaikka ei facea aktiivisesti käyttäisikään, koska valehtelisin, jos väittäisin, ettei tämä ole minusta aika jännää. Meidän Instagramiin pääsee tästä tai bannerin alta Instagram-kohdasta.

Kuva: Josefina // Blue Zone -blogi


♥ Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti