torstai 2. marraskuuta 2017

Yllätysmatka Ukrainaan!

Minun piti kirjoittaa tänään aivan muista aiheista (häiden valaistuksesta), mutta niin vain tuleva aviomieheni pilasi suunnitelmani. Teknisesti ottaen pilasin ne varmaan ihan itse näkemällä enemmän kuin minun kuului, mutta pohjimmiltaan tämä kaikki on kuitenkin Jarkon syytä. Jarkko oli se, joka meni varaamaan minun 25v-synttäreideni kunniaksi meille matkan Kiovaan uudeksi vuodeksi, en minä.

Me vietämme vuodenvaihteen 2017-2018 siis Ukrainan Kiovassa! Viiden yön matka oli minulle täydellinen yllätys, mutta aivan mahtava sellainen! En olisi ikinä osannut kuvitella mitään noin uskomatonta synttärilahjaa ja päätöstä kerrassaan mainiolle vuodelle 2017 kuin piristävä matka. Kurssikaverini sanoin: ei noi tulevat aviomiehet ihan turhia ole. No ei tosiaan ole, huhhuh sentään.

Kaksi vuotta taaksepäin minä annoin Jarkolle 25-vuotislahjaksi itsetekemäni Paperi T -faniboksin, josta löytyi laatuginin lisäksi keikkaliput Paprun keikalle ja hotelliyö Tampereella keikan yhteydessä. Hiukan on tästä kahdessa vuodessa upgreidaannuttu, jos raakaan lahjavertailuun lähdetään. Vai mitä meinaatte, Tampere vs. Kiova? Öööö, Kiova!

38114572371_d6800131c6_o

25-vuotisjuhlapäiväni on joulukuun alkupuolella ja Jarkko on jo jonkin aikaa kihissyt, että hän on keksinyt loistavan lahjan ja kuinka hän haluaisikaan kertoa minulle, mistä on kyse. Aihe on muutaman kerran noussut Jarkon innostuksen kautta omaankin mieleeni, mutta kaikkiaan olin ajatellut asiaa hyvin vähän. Tänään päädyimme kuitenkin puhumaan joululomasta ja ajasta, jonka haluaisimme mahdollisesti joulunaikaan viettää Kuopiossa perheidemme tykönä. Kaipasin päiväarvioni tueksi kalenteria ja hamusin kädelläni Jarkon paperikalenterin suuntaan. Jarkko piti kalenterinsa kuitenkin visusti itsellään ja elekielestä aistin, että minun ei sopisi nähdä jotakin kalenterissa olevaa. Seuraavaksi pyysin, että saisin vilkaista päiviä pöydällä avoimena olleesta Jarkon tabletista. Siellä ne sitten odottivat. Alunperin puhelimen kalenteriin tehdyt merkinnät, jotka Apple oli automaattisesti Jarkon tietämättä siirtänyt myös tablettiin: 29.12. Lennot.... ja 3.1. Lennot Turkuun.

Mietin noin puoli sekuntia, että leikinkö, etten nähnyt mitään, että en pilaisi toisen yllätystä, mutta en minä kyennyt. Jarkko oli tottakai hämmentynyt äkillisestä mihinmelennetäänjoulukuunlopussa?!-huutokysymyksestäni, koska luuli, että tabletin kalenteri oli tyhjä merkinnöistä, mutta toivon, että vahinkopaljastuminen oli myös pieni ilonaihe, koska nyt voimme yhdessä fiilistellä ja odottaa matkaa.

Koska Jarkko oli toistaiseksi ehtinyt ostaa vasta lennot, täytyy meidän seuraavaksi etsiä meille sopiva hotelli Kiovan keskustan alueelta. Mikäli on mitään kivoja vinkkejä hotellia tai Kiovaa tai lähiseutuja ajatellen, saa jakaa, koska meillä on neljä aivan kokonaista ja kaksi lähes täyttä päivää kohteessa.

Käsittämätöntä, uusi vuosi ulkomailla. Uusi vuosi Kiovassa! Hurjaa, mutta aivan mahtavaa. Kiitos Jarkko! ♥


♥ Krista

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa! Todellakin, ei aivan turha sulhasmies sulla!:) kuin hienoa, nauttikaa! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan ole :D Aivan varmasti nautitaan, kiitos! :)

   Poista
 2. Varmaan aika romanttista; uusi vuosi ja te yhdessä keskellä vierasta kaupunkia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti sitäkin ♥ Ihana päästä pitkästä aikaa matkalle ja Kiova menee kivasta pienestä seikkailusta, kun on kuitenkin asteen verran eksoottisempi kaupunkimatkakohde, josta ei ole oikein mitään tarttumapintaa vielä. Hauskaa!

   Poista
 3. Miten siistiä! :) Aivan ihana lahja. Teille tulee varmasi mahtava uusi vuosi! Olisin muuten tullut takuulla heti kateelliseksi, mutta onneksi ei tarvitse kun lennän itse huomenna Dubain lämpöön. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan uskomaton lahja, huhhuh. En todellakaan odottanut mitään tälläistä, mutta reissuun lähden erittäin mielelläni :)) Aika hauskalta (ja lämpimältä) kuulostaa tuo sinunkin matkasuunnitelma. Kivaa lomaa nyt Dubaihin!

   Poista