torstai 28. joulukuuta 2017

Kristallihäät - Vuoden Hääblogi 2018?

Oli aivan vahinko, että yöuneni hetkellisesti tuhonnut uutinen osui silmiini niin varhaisessa vaiheessa. Minun oli tarkoituksenani näyttää Kuopion kodissa siskolleni Love Me Do:n sivuja, kertoa viime syksyn tapahtumasta ja intoilla, että miten mahtavaa olisi päästä mukaan Vuoden hääblogi -finaaliin, kun uutinen läjähti silmieni eteen: Vuoden Hääblogi 2018 -finalistit on julkistettu. Ja Kristallihäät on mukana.

Minun yöuneni menivät siinä samassa. Olen innostujatyyppi, joka innostuttuaan syttyy hetkessä täysille, eikä rauhoitu ennen kuin hetken luoma innostus on ns. poltettu loppuun aihetta tarpeeksi käsittelemällä. En kuitenkaan todellakaan täpinöi kaikelle ja oikeastaan minua saattaa olla vaikea saada innostumaan asioista, joista olen aluksi epävarma, mutta kun joku minulle merkityksellinen asia, josta olen jo valmiiksi innostunut, tapahtuu, peto on irti. Minä tärisen, innostun, käyn levottomaksi, jännitän, suunnittelen, haaveilen ja muutun keskittymiskyvyttömäksi.

Juuri noin kävi tapaninpäivän iltanakin, kun näin blogimme nimen finalistien joukossa. Joku on todella kokenut kirjoituksemme niin inspiroiviksi ja merkityksellisiksi, että on ehdottanut Kristallihäitä mukaan finaaliin. Eikä todennäköisesti vain joku, vaan ihan jotkut, koska noin upeiden blogien joukkoon pääsemiseen ei varmasti ole riittänyt yksi äidin antama ääni. Se tuntuu valtavan hyvältä ja haluankin kiittää jokaista Kristallihäät mukaan nimennyttä lukijaa. Kiitos.

Vuoden hääblogi

Yllätykset eivät kuitenkaan olleet vielä siinä. Tammikuussa 2017 perustettu Kristallihäät on nimittäin mukana kisaamassa Vuoden Hääblogi 2018 -tittelistä, mikä on aivan valtava kunnia. Olemme vuoden päässä omista häistämme ja mukana kisaamassa jo todella merkittäviä bloginäyttöjä antaneiden ja upeita häitä viettämään ehtineiden bloggaajien rinnalla! Minulle blogin pääasiallisena kirjoittajana ja hääblogeja pitkään seuranneena se merkitsee valtavasti. Toivon ehdokkuutemme olevankin merkki, että olemme onnistuneet välittäään lukijoille sen, mitä erityisesti minä lähdin hääbloggaamisella alun perin tavoittelemaan: avointa, paikoin syvää ja konkretian tasolla menevää keskustelua häistä ja parisuhteesta unohtamatta tietenkään häihin liittyvää unelmointia.

Samoilla linjoilla tulemme myös jatkamaan, koska Kristallihäät on vasta pääsemässä vauhtiin. Vuosi hääbloggaamista on ollut blogielämäni parasta aikaa, ja olen onnekas, että saan jatkaa kirjoittamista vielä kauan häidemme siintäessä vasta jo vuoden päässä. Oma hääblogi ja hääblogien maailma kaikkiaan on tuonut elämääni valtavan paljon hyvää, josta haluan pitää kiinni, ja josta toivon hääblogimaailman myös itse aktiivisesti pitävän kiinni. Suurin toiveeni bloggaamisen saralla onkin, että Kristallihäiden lukijat kokisivat, että blogimme on merkityksellinen osa tuota hääblogien maailmaa. Että emme olisi vain se yksi hääblogi, vaan olisimme Kristallihäät.

Valtavan suuri kiitos siis jokaiselle Kristallihäät mukaan Vuoden Hääblogi 2018 -finaaliin nimenneelle. Finaalipaikka merkitsee minulle niin paljon, että on vaikea saada sitä järkevästi puettua sanoiksi ilman, että kuulostan epätoivoiselta. Toivonkin, että tämän kunnian merkitys välittyy jokaisen tekstin riveiltä ja rivien välistä. Kiitos. ♥

---------

Kisaa Vuoden Hääblogi 2018 -tittelistä käydään kolmessa eri kategoriassa:
 • Vuoden Hääblogi 2018 - Kristallihäät mukana!
 • Vuoden Uusi Hääblogi 2018
 • Vuoden Kaupallinen Hääblogi 2018 

Äänestämään pääsee tästä. Äänestää voi kaikissa kolmessa kategoriassa ja äänestys onnistuu todella helposti vain laittamalla raksin ruutuun oman suosikin kohdalle. Äänestysaikaa on keskiyöhön 14.1.2018 saakka ja voittajat julkistetaan Love me do -tapahtuman yhteydessä 21.1.2018.

Siispä, valitse suosikkisi, koska parhaiten tiedät juuri sinä, ja äänestä.

Let the voting begin! 


♥ Krista

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus, tästä välittyy vilpitön innostuksesi. <3
  Paljon tsemppiä kisaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla että innostus välittyi, koska olen todellakin innoissani. Tämä on hurja kunnia!

   Poista
 2. Vau, paljon onnea! Blogisi todella ansaitsee paikkansa näissä kisoissa, koska kirjoitat niin hyvin ja innostavasti sekä mukavan monipuolisesti. Itselleni häät eivät ole mitenkään ajankoitainen tai muutenkaan erityisen kiinnostava aihe, enkä seuraan muita hääblogeja, mutta tätä blogia on ollut siitä huolimatta mukava seurata.

  Onnea siis vielä ja intoa myös jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Kiva kuulla, että olet jaksanut seurata mukana, vaikka aihe ei muutoin niin kiinnoistaisikaan :)

   Poista