maanantai 22. tammikuuta 2018

Kristallihäät 1v!

Kristallihäät täyttää täsmälleen tänään vuoden! En malttanut olla tarttumatta tarkkaan juhlapäivään, vaikka kirjoitusmoodi ei viikonlopun jäljiltä ole vielä aivan tapissa. Viikonloppuun mahtui nimittäin paljon! Mahtui aivan mahtavia uutisia ja ihania hetkiä, mutta myös harmistusta ja pettymystä. Palailen viikonlopun tunnelmiin tulevissa postauksissa, kun hiukan rauhoitun asioiden suhteen.

Tasan vuosi sitten perustin Kristallihäät meidän hääsuunnittelun tueksi ja erityisesti omaksi ilokseni, koska tykkään kirjoittamisesta aivan hurjasti. Toinen syy hääblogin perustamiselle oli toive, että joku voisi saada meidän hääajatuksista yhtä paljon irti kuin olin itse saanut seuraamistani hääblogeista. Tavoitteinani oli kirjoittaa avoimesti, aktiivisesti ja meidän näköisesti. Vuoden bloggaamisen jälkeen katsonkin taaksepäin tyytyväisenä, koska koen Kristallihäiden olevan juuri sitä mitä tavoittelinkin.

Jo alusta alkaen Jarkko on ollut tasavahvasti mukana meidän hääsuunnittelussa. Blogin puolella Jarkon rooli on toistaiseksi ollut todellista hääsuunnittelua maltillisempi, mutta uskon, että asioiden konkretisoituminen häiden lähestyessä, lisää myös Jarkon kirjoittamia postauksia, koska sulhanen on ilokseni ollut innolla mukana myös blogiasioissa.

StockSnap_IWVN3B37JL

Kulunut vuosi lukijaroolia tiivimmin hääblogien parissa on ollut hienompi kuin osasin kuvitellakaan. Kuten hehkutin jo puolen vuoden jälkeen, on hääblogien ja -bloggaajien yhteisö tiivis, kannustava ja aktiivinen. Minulla on ollut kaikkiaan todella hieno vuosi! Kiitos siitä kuuluu kaikille lukijoille ja kanssabloggaajille, joiden kanssa olen päässyt juttelemaan blogien kommenttibokseissa, mutta useiden kanssa myös kasvotusten erilaisissa blogimiiteissä. Pidetään meno edelleen samanlaisena!


♥ Krista

12 kommenttia: