perjantai 19. tammikuuta 2018

Mennään naimisiin -messut kuvina (ja 100. postaus Kristallihäitä!)

Minun oli aivan pakko änkeä tuo sadas postaus jo otsikkoon, kun oivalsin tilanteen. Aivan huikeaa, että takana on melkein tasan vuosi hääbloggaamista (virallinen Kristallihäiden 1v.-synttäripäivä osuu ensi maanantaihin) ja nyt juhlallinen 100 postauksen raja osuu hyvin samaan kasaan!

Olen itsestäni ja blogistamme ylpeä, koska koen, että sataan julkaistuun tekstiin mahtuu sadan postauksen verran juuri sellaista sisältöä kuin olen halunnut häistä ja parisuhteesta kirjoittaa. Sata tekstiä vuodessa tarkoittaa myös, että olen päivittänyt blogia itselleni mieluisalla tahdilla keskimäärin noin 3-4 päivän välein. Tykkään lukijana saada aktiivisesti uutta sisältöä luettavaksi, mutta varsinkin hääblogia kirjoittaessa olen huomannut, että välillä joudun suorastaan himmaamaan tekstien julkaisua, etten tukehduta lukijoiden intoa tiheästi päivittyvillä pitkähköillä teksteilläni. Minulla on aivan liikaa intoa ja inspiraatiota kirjoittaa! 

Kiitos teille lukijoille kuluneista sadasta postauksesta ja erityisesti runsaasta kommentoinnista, joka on inspiroinut jatkamaan kirjoittamista entistäkin suuremmalla ilolla ja innolla. ♥ Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa sataa!

Jos kuitenkin mentäisiin juhlapuheiden jälkeen asiaankin. Nimittäin niihin viime viikonlopun ihaniin häämessuihin. Kerroin edellisessä messupostauksessa yleisesti tapahtumasta, hääblogimiitista ja omista fiiliksistäni messuista ja päivästä ylipäätään. Koska kuvat kuitenkin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, tämä postaus on omistettu täysin häämessukuville ja niiden kautta inspiroitumiselle ilman turhia löpinöitä. Valitsemiini kuviin mahtuu mekkoja, kattauksia, kukkia ja kaikkiaan kuvia, jotka minusta vain jollain tapaa välittävät päivän tunnelmaa.

IMG_7765
IMG_7748
IMG_7791
IMG_7776
IMG_7826
¨IMG_7834
IMG_7828
IMG_7756
IMG_7743
IMG_7824
IMG_7800
IMG_7807
IMG_7769
IMG_7797
IMG_7771
IMG_7820
IMG_7831
IMG_7839
IMG_7670
IMG_7809

Kuvasin messupäivän aikana paljon, ja vaikka tuntuu, että tässä postauksessa on hurjasti kuvia, on mukana oikeasti vain tiukasti valitsemani tunnelmaa parhaiten edustavat kuvat. Toivottavasti kuvista välittyy se, mitä edellisessä postauksessa jo hoin: minusta messut olivat superkivat!


♥ Krista

4 kommenttia:

 1. Oi, onnea paljon ensimmäisestä satasesta! ♥ Minusta tuntuu, että minä (ja moni muukin!) nautin Kristallihäät-blogin lukemisesta lähes yhtä paljon, kuin sinä nautit blogin kirjoittamisesta, joka välittyy ehdottomasti läpi!
  Sunnuntaina nähdään! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja kiitos myös kauniista sanoista ♥ Ihana kuulla, että into myös välittyy teksteistä läpi, koska intoa riittää! Sunnuntaihin! :)

   Poista
 2. Onnea sadannen tekstin johdosta! Mulla tuli sama rajapyykki eteen jokunen teksti sitten, mutta huomasin asian vasta jälkikäteen. Kirjoittaminen vei mennessään. Jälkikäteen tuntui hölmöltä hehkuttaa. :D

  Tunnistan myös hyvin tuon tarpeen himmailla välillä. :D Mitä tästä vielä tulee, kun häät alkavat oikeasti olla lähellä...

  Ja hei! Onnea ansaitusta voitosta Kultajousen kisassa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin osui ihan vahingossa silmiin, kun tekstejä oli julki 98 ja riemuitsin, että tajusin katsoa asiaa juuri ennen kuin satanen tuli täyteen. Vaikka eihän asialla mitään merkitystä ole :D

   Kiitos paljon! :)

   Poista