perjantai 23. helmikuuta 2018

Ensimmäinen hääcrewtapaaminen

Olemme Jarkon kanssa huseeranneet häitämme kaksin eteenpäin nyt jo yli vuoden verran. Kaaso- ja bestmanvalinnat ovat olleet jo pitkään selvillä, mutta vasta nyt, kun häihin on enää alle vuosi aikaa, tuntuu, että on oikea aika alkaa osallistaa meidän häiden ydinporukka täysillä mukaan. Tänään järkkäämmekin ensimmäisen hääcrewtapaamisen, jonka tärkeimpänä tavoitteena on, että kaikki näkevät toisensa.

Minun kaasoni ovat kokonaan eri kaupungeista ja kokonaan eri elämänvaiheista. Sanni on pitkänlinjan ystävä jo Kuopiosta, kun taas Elina on lääkiksen mukanaan tuoma helmi. Jarkon bestmanit ovat kyllä molemmat turkuystäviä, mutta aivan eri elämänpiireistä. Nico on tarttunut tiukasti mukaan alunperin Jarkon sosionomiopintojen kautta, kun taas Otto on pitkän linjan bändikaveri. Ystäviemme reitit ovat kyllä meidän kautta leikanneet aiemminkin esim yhteisissä juhlissa ja keikoilla, mutta meidän häidemme kautta toisilleen periaatteessa täysin vieras porukka joutuu nitoutumaan vuodeksi yhteen tavalla, jota ei ikinä tapahtuisi ilman häitämme. Mietimme asiaa eilen Jarkon kanssa hyvinkin syvällisesti, koska on ihan totta, että häämme sitovat hetkeksi yhteen ihmiset, jotka eivät todennäköisesti muuten ikimaailmassa päätyisi toistensa elinpiiriin näin tiiviisti. Heidän reittinsä voisivat todellakin leikata, mutta me laitamme ne törmäämään.

champagne-438448_1920

Yksi tärkeimpiä pointteja häidemme järjestelyissä meille on alusta asti ollut, että tämän kuuluu olla hauskaa. Meistä kahdesta tämä on järjettömän hauskaa koko ajan, mutta tahdomme, että tämä pysyy hauskana myös niille, jotka vapaaehtoisesti järjestävät meidän juhliamme yhdessä meidän kanssamme. Siksi meistä on tärkeää, että jokainen saa osallistua sen verran kuin tykkää ja ydinporukan ilmapiiri pysyy hyvänä. Häiden päävastuu kuuluu olla meillä, mutta mikäli lähipiirillä riittää intoa, mukana saa olla niin paljon kuin sielu sietää!

Häihin ollessa kuitenkin vielä se vuosi, on illan tapaamisen ainoa oikea tehtävä tutustuttaa hääcrew toisiinsa. Hyvä ilmapiiri lähtee huikeista ihmisistä, joiden on rento olla toistensa kanssa. Illalle ei ole sen kummoisempia tavoitteita kuin poksauttaa skumpppa, syödä häätestikakku nro 3:sta ja tutustua. Ainoana häihin suoraan liittyvänä juttuna meidän on tarkoitus käydä juhlapaikalla, jotta kaikki pääsevät kärryille, millaisessa tilassa juhlia tullaan viettämään. Juhlapaikkavisiitti toimii myös toivottavasti hyvänä virityksenä häiden suuntaan, koska reissu on kaikille yhteinen ensiloikka meidän häihin. Illan tapaamisessa on edustusta oikeastaan aika monelta häiden osa-alueelta, koska bestmanin tehtävän ohella Otto on myös osa häissä soittavaa bändiä ja lisäksi häidemme valokuvaaja on myös kutsuttu mukaan illanviettoon. Kuvaajasta muuten lisää heti huomenna tai ylihuomenna! Me ollaan niin tyytyväisiä. ♥

Ilta, johon mahtuu noin monta hyvä tyyppiä, herkkuja ja viiniä, ei voi olla huono ilta. Me olemme ainakin odottaneet tätä iltaa aivan fiiliksissä jo pitkään!


♥ Krista

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa mahtavalta! Odotan, että itsekin pääsen tällaista crew-miittiä pitämään, mutta meille se tuntuu vielä liian aikaiselta. Superhauskaa iltaa teille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli kyllä tosi mahtava perjantai-ilta koko porukalla ja lauantai Jarkon ja kaasojen kanssa. ♥ Tämä vuosi ennen pääpäivää tuntui meille just sopivalta ajalta :)

      Poista
  2. Itsekin odotan innolla meidän kaaso-bestman tapaamista. Persoonina kaikki tyypit on mahtavia, mutta jänskättää, miten kaikki toimii yhteen :) mukavaa iltaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakin jännitti himpun, mutta todellakin vain aivan himpun, koska kaikki meidän hääydinporukassa ovat onneksi reippaita ja avoimia ihmisiä. Perjantai onnistui minusta suorastaan yli odotusten lopulta! Aivan mahtava ilta oli!

      Poista
  3. Kuulostaa mukavalta, ja hienoa, että olette valinneet kaasot ja bestmanit eri elämänpiireistä ja että he pääsevät tutustumaan toisiinsa nyt häiden järjestelyssä. Varmasti mahtava tiimi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi mukana ilta. Oltiin jo etukäteen vakuuttuneita, että meidän häiden ydintiimi on täyttä timanttia, mutta perjantai todellakin vain vahvisti tätä tuntemusta. Upeita ihmisiä meidän lähellä!

      Poista