tiistai 6. helmikuuta 2018

Jotain spesiaalia kirkonvarausviikonloppuun

Huh, mikä yhdyssana heti tekstin otsikkoon! Kirkonvarausviikonloppu, kyllähän se on yhdyssana? Kieliopista huolimatta meidän kirkonvaraushetkemme koittaa noin puolentoista viikon päästä, mutta ensimmäiset suunnitelmat tuota viikonloppua varten on tehty itse asiassa jo viime marraskuun puolella.

Jarkko kosi minua vajaa 1,5 vuotta sitten Naantalin Kylpylässä meidän viettäessä parisuhteemme viisivuotisviikonloppua kylpylähotellissa. Viime vuoden loppupuolella black fridayn lähestyessä Facebook alkoi työntää Naantali Span mainoksia feediini ja huvin vuoksi ajattelin vilkaista tarjoukset läpi. Riemukseni mustan perjantain -50% tarjous piti sisällään myös meille viisivuotisviikonlopulta tutun deluxe-huonetyypin ja päässäni syttyi lamppu, että kuinka mahtavaa olisi viettää kosintaviikonloppu ikään kuin uusiksi kirkon varaamisen yhteydessä. Siitä se ajatus sitten lähti, ja syntymäpäivänään joulukuun alussa Jarkko sai avata paketista kylpylähotellilahjakortin. Kylpykumppaniksi suosittelin tottakai itseäni ja ajankohdaksi ehdotin meidän -1 -hääpäiväviikonloppuamme. Molemmat ehdotukset riemukseni sopivat Jarkolle.

IMG_3489

Olen odottanut helmikuun puoliväliä kuin kuuta nousevaa black fridaysta saakka. Kosintaviikonlopun aikaan pääsimme hotellille vasta perjantaina töiden/koulun jälkeen ja lauantaina oli hoppu siirtyä viettämään minun suunnittelemaani ohjelmaa Helsinkiin, joten hyviä spatunteja jäi vuonna 2016 käyttämättä. Tällä kertaa meillä sen sijaan on ainoastaan aikaa. Hotellivaraus on tehty lauantaista sunnuntaihin, jotta ehdimme pelipaikoille lauantaina jo hyvissä ajoin. Huone pitää sisällään mahdollisuuden vapaaseen kylpyläosaston ja kuntosalin käyttöön, joten meillä on mahdollisuus totaaliseen kehon ja mielen rentouttamiseen. Ja mikä parasta, pääsemme kääriytymään ihanan pehmeisiin kylpytakkeihin! ♥ En aio tälläkään kertaa pukeutua koko hotellivierailun aikana muuhun kuin bikineihin tai kylpytakkiin.

Kirkon varaamisen liittyen nousi muuten Turun häämessuilla seurakunnan edustajien kanssa jutellessa esiin yksi vihkimisaikatauluun liittyvä pointti, jota en itse ollut lainkaan tajunnut ajatella. Monien kirkkojen lauantaipäivistä on nimittäin varattu aamupäiväajat vainajien siunaustilaisuuksille, minkä vuoksi vihkiajat pääsääntöisesti alkavat vasta klo 14 jälkeen. Pappi esitti asian minusta todella hauskasti: "Pääsääntöisesti ihmiset kun suunnittelevat oman kuolemansa huomattavasti häitä huonommin." Näinhän se juuri on. Jännittävää siis parin viikon päästä seurakuntaan soitellessa kuulla, että monelta ensimmäinen vihkiaika ylipäätään on tarjolla.


♥ Krista

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niin on! <3 Täytyy perjantain gynen bileissä vaan vähän himmailla, että jaksaa kylpeä lauantaina koko rahan edestä :D

   Poista
 2. Oo, aika ihana ajatus viettää häävuosipäivää jo ennen kuin se hääpäivä virallisesti on! ♥ Nauttikaa kylpylästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin myös aivan riemuissani, kun keksin tämän! Tosi kvia juhlistaa erityistä hetkeä ja vähän ikään kuin treenata hääpäivän viettoa jo etukäteen :)

   Poista
 3. Kylpylä viikonloppu Spa-hoitoineen on kyllä niin täydellistä! Ja tuo huone näyttää ihanan luksukselta. Saatan varastaa tällaisen vuosipäivän viettoidean, jos sitten vuonna 2019 kerrankin panostaisi ja viettäisi ekaa häävuosipäivää jossain ihanassa kylpylässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ja saa ehdottomasti varastaa idean! Mulla on kokemusta tasan tuon kosintaviikonlopun ajalta, mutta nautin kyllä joka hetkestä. Kylpylät on niin oma pieni maailmansa irti tästä oikeasta todellisuudesta.

   Poista
 4. Loistava ajatus, ja tekee varmasti jännittävästä kirkonvarausvirstanpylväästä (mites tää yhdyssana?) vielä erityisemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli erittäin hyvä yhdyssana :D Näin minäkin ajattelin ja on aivan ihana kyllä lähteä. <3

   Poista
 5. On yhdyssana, terv. ope. ;) Laitoin sähköpostia blogin osoitteeseen. Onko tullut perille? Ihanaa viikonloppua!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos varmistuksesta! :D

   Hei joo olin näköjään möheltänyt mailin kanssa... Nyt on sinulle vastattu viestiin. Sori, että jouduit kyselemään perään ’:)

   Poista