keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Häätapahtumavinkki turkulaisille

Vinkkaukseni saattaa tulla hiukan viime tingassa, mutta vinkkailen siltikin, jos jollakulla turkulaisella parilla, morsiamella, sulhasella, kaasolla tai bestmanilla on vaikka tämän illan suunnitelmat vielä auki.

Turun vuosittainen hääilta järjestetään nimittäin jälleen tänään kello 18-21! Tapahtuma järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa eli viimein voidaan puhua jo perinteestä. Viime vuonna muistan tutkineeni silloin upealla VPK-talolla järjestetyn tapahtuman facebook-sivua, mutta aloittelevana morsiamena en uskaltanut mennä mukaan - tai no lähinnä en kehdannut pyytää ketään seuraksi, koska nolotti liikaa hummailla kahden vuoden päästä juhlittavia häitä. Jälkikäteen nolottaa ainoastaan oma typerä nolostelu. Tänä vuonna tilanne on kuitenkin toinen ja pyysin kaasoani Elinaa varaamaan päivän kalenterista jo hyvissä ajoin, koska maaliskuun seitsemäs me häähumuilisimme!

Turun Hääilta

Tänä vuonna Turun hääilta järjestetään jokirannan Aboa Vetus & Ars Nova museo-ravintola-taidemuseon tiloissa. Tykkään Aboa Vetuksen tunnelmasta ja miljööstä todella paljon, joten tilan puolesta luotto iltaan on kova. Vink vink muuten, että M-Kitchen & Café -ravintolan tiloissa Aboa Vetuksella voi järjestää myös aivan yksityishenkilöiden yksityistilaisuuksia, kuten häitä. Parempaa sijaintia ei Turku-häille voi kuvitella.

Illan aikana on mahdollisuus tutustua Turun alueen yrityksiin, joita on mukana tapahtumassa yhteensä 19 eri aloilta hääjärjestelyihin liittyen. Tapahtuman facebook-sivun mukaan iltaan mahtuu muotinäytös, maistatuksia ja erilaisia workshoppeja, sekä mahdollisuus tutustua keskiaikaisen Turun raunioihin Aboa Vetuksen omassa näyttelyssä rakennuksen alla. Kaikkiaan tapahtumasta henkii nuorekas ja trendikäs fiilis, jota odotan innolla, koska kuten Turun häämessuista kirjoittaessani meuhkasin, Turussa on valtavasti potentiaalia moderniin hääsuunnitteluun, mutta Turun häämessujen panos tällä saralla ei ole riittävää.

Jos illan suunnitelmat ovat vielä auki, nappaa puoliso, kaaso tai ystävä kainaloon ja tule tarkistamaan, pitivätkö minun ennakkofiilikseni illasta yhtään paikkaansa. Itse toivon kovasti, että pitivät. Nähdään illalla!


♥ Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti