sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Häiden to do -lista seuraavalle vuosineljännekselle

Loin tammikuun alussa ensimmäisen konkreettisen to do -listan hääsuunnittelullemme. Lista oli lyhyt, mutta piti sisällään isoja tekijöitä hääpäivän kannalta. Nyt vuoden 2018 ollessa jo hyvää vauhtia käynnissä, on aika päivittää uudet tehtävätavoitteet seuraavalle vuosineljännekselle.

Vielä kertauksena alkuun alkuvuoden 2018 tavoitteet, jotka ovat kaikki tällä erää jo hoidettuja.
  • Kirkon varaaminen: puhelinsoitto seurakuntaan tasan vuosi ennen hääpäivää
  • Pitopalvelun valitseminen ja varaaminen
  • Valokuvaaja: Josefinan pyytäminen ja suostuminen
  • Kaasojen ja bestmanien ensitapaaminen: mahtava hääcrewiitti noin kuukausi sitten
  • Juhlapaikkaan tutustuminen: yhdessä kaasojen ja bestmanien kanssa häämiitin aikaan
  • Pientä kivaa: kukkaköynösaskartelut etenevät pikkuhiljaa, jo 50/100 köynöstä tehtynä

Apua, tässä kirjoittaessani tajusin, että en ole kertonut meidän pitopalvelun valitsemisesta vielä lainkaan! Aihe on tärkeä ja iso, mutta yritän laittaa prosessin paperille mahdollisimman pian, koska onhan tämä nyt typerää, että noin ison häiden osa-alueen järjestyminen on jäänyt kunnolla kertomatta. Pahoitteluni!

Florist Showing Empty Design Space Paper on Wooden Table

Seuraava vuosineljännes vie meidät jo 8 kuukauden päähän hääpäivästämme. Alamme päästä todella ytimeen ja hääsuunnittelu saa jatkaa matkaansa entistä konkreettisemmaksi. Hiphip hurraa!

Jarkon pukeutuminen
Tällä hetkellä ajatus on, että Jarkko pukeutuu hääpäivänä pukuun. Smokki, frakki tai saketti eivät ole täysin poissuljettuja vaihtoehtoja, mutta itse olen puvun puolella. Päätös on kuitenkin Jarkon itsensä ja kunhan eri vaihtoehtoja pääsee kokeilemaan, sopiva on varmasti helppo valita. Mitä olemme mahdollisen puvun värimaailmasta puhuneet, olemme kumpikin pohtineet sinistä ja harmaata hyvinä vaihtoehtoina. Seuraavien kuukausien aikana täytyisi joka tapauksessa käydä sovittamassa eri vaihtoehtoja ja lyödä lukkoon pukeutumisen tyyli.

Hotellin kiintiövaraus
Iso osa vieraistamme on ulkoturkulaisia, jotka todennäköisesti tarvitsevat hotellimajoituksen hääviikonlopulle. Toivon todella, että sukulaisemme ja ystävämme ottavat hääviikonloppumme loman kannalta ja uskaltavat rohkeasti tulla vaikka jo perjantaina asettumaan taloksi kaupunkiin. Täytyisi laittaa siis viestiä Turun hotelleihin, kysyä tarjousta ja sopia hotellikiintiön aikarajat.

Visio juhlatilan sommittelusta
Juhlatilamme on yhtä suurta tilaa, mikä oli meille tärkeä kriteeri tilaa valitessa. Suuri yhtenäinen tila asettaa kuitenkin haasteita eri aktiviteettien esim. baari, ginbaari, lahjapöytä sijoittelulle, koska pisteitä ei voi sijoittaa luontevasti johonkin nurkkaukseen. Emme halua juhlatilan olevan kuin messuhalli eri pisteineen, joten sommittelulle täytyy uhrata jo hyvissä ajoin ajatusta.

Valokuvat juhlapaikan kehyksiin
Juhlatilan seinustoilla oleville tasoille tulee valokuvia yhteisiltä vuosiltamme. Kuviin on tarkoitus taltioida meille niin yksilöinä kuin parinakin tärkeitä hetkiä, jotta hiukan etäisimmillakin vierailla on mahdollisuus tutustua tarinaamme hääpäivää syvemmin. Kehykset saimme kerättyä kirppareilta pilkkahintaan jo viime kesänä, mutta nyt täytyisi valita menneiltä 6,5 vuodelta hauskoja ja meitä edustavia kuvia kehyksiin teetetettäväksi.

Häämatkan hotelli + uudet passit
Olen projektikeskeinen ihminen. Häämatka on ollut viimeisin osaprojekti hääsuunnittelun sisällä, enkä koe, että tehtävä on loppuun hoidettu ennen uusien passien hankkimista ja hotellin varaamista. Näiden jälkeen voimme rentoutua häämatkan osalta ja keskittyä mehustelemaan hotellin uima-allaskuvia jne. ♥

Bändin biisilistan pohtiminen
Häissämme soittaa Jarkon oma bändi (Ferry Is Closed), sijaisrumpalilla varustettuna tosin. Hääkeikka on enemmän bändikavereiden lahja meidän suuntaamme kuin oikea Förin keikka, koska normaalin täysin omaa tuotantoa olevan keikkasetin sijaan häissämme painotus on toivomissamme cover-biiseissä. Bändi on ilmoittanut aloittavansa treenailun kesän aikana, joten meidän täytyisi luoda jonkinlainen runko toivomistamme kappaleista.


Huh. Mietimme alkuun, että eipä meillä taida olla kummoisia tehtävänä seuraaville kuukausille, mutta onhan tässä, kun hiukan vaivautui ajattelemaan. Luvassa on kuitenkin vain kivoja juttuja, eli mahtavaa jatkaa suunnittelua ja toteutusta eteenpäin!


♥ Krista 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti