perjantai 2. maaliskuuta 2018

Miten sujui ensimmäinen kaaso-bestman-kuvaaja -tapaaminen?

Viikko sitten minua rehellisesti sanoen hiukan jännitti. Ei paljoa, mutta vähän kuitenkin. Järjestimme viime perjantaina ensimmäisen ns. hääpalaverin kaasojen, bestmanien, kuvaajan ja meidän hääparin kesken, ja vaikka ensikohtaamiselle ei ollut konkreettisia suunnitelmia, oli meillä Jarkon kanssa illalle kuitenkin odotuksia. Yksi plus yksi on kaksi, mutta mitä tulisi seitsemän osin tai ei lainkaan toisensa tuntevan ihmisen illanvietosta vuoden päästä juhlittavien häiden äärellä keskustellen?

Voin kertoa, että yhtälö, jossa kaksi toisilleen tuntematonta kaasoa plus kaksi toisensa naamalta tuntevaa bestmania plus meidät ja toisen kaason tunteva valokuvaaja laitetaan samaan illanviettoon hääparin kanssa on mestariteos! Meidän perjantaimme oli täsmälleen sitä, mitä unelmoin ja vielä vähän enemmän. ♥ Ihmiset hymyilivät ja nauroivat yhdessä, tutustuivat rennon jutustelun äärellä ja olivat heti ensihetkistä alkaen ryhmä yksilöiden tai pienten kuppikuntien sijaan. He olivat meidän häidemme ydinporukka. Jengi, jonka tuella toivottavasti vajaan vuoden päästä juhlimme elämämme parasta päivää.

39678121175_cb23b17e08_o
IMG_8354
IMG_8349
IMG_8252

Suunnitelmamme käydä kurkkaamassa juhlapaikkaa koko häälössin voimin, kariutui osittain aikatauluongelmiin. Nico ja Josefina eivät lopulta ehtineet mukaan, mutta meidän, kahden kaason ja yhden bändivastaava-bestmanin voimin saimme onneksi hyvän katsauksen tilaan. Perjantai-iltapäivän katselmuksella saimme lyötyä lukkoon muun muassa bändin sijoituspaikan, pöytien ryhmittelyn ja otettua hurjan monta mittaa. Käynti juhlapaikalla toimi odotetusti myös erinomaisena virittäjänä hääsuunnitelutunnelmaan, koska paluumatkalla juhlapaikalta puhe laukkasi jo porukan yhteisessä reissussa Latviaan noutamaan juhlajuomia ja polttari-ideoissa.

Meillä illan ainoa tarkoitus oli todella vain tutustua pienen syötävän, viinin ja musiikin äärellä. Puhe pysyi minusta juuri sopivasti häissä, karaten välillä luontevasti kaikkeen muuhun ja palaten jälleen takaisin häihin. Hääporukkamme oli kiinnostunut meidän ajatuksistamme, mutta toivat esiin myös paljon omia ideoitaan, mikä oli mahtavaa, koska ryhmä on yleensä enemmän kuin yksilöidensä summa. Tärkeimpänä asiana minulle henkilökohtaisesti porukastamme välittyi ilo, innostus ja rentous. Kaikki ovat yksilöinä meille tärkeitä, ja tuntui sydäntäsulattavan ihanalta nähdä, että nämä meille tärkeät ihmiset pelaavat todella hyvin yhteen myös meille tärkeänä ryhmänä.

40530143502_0accbff7dd_o
IMG_8260
IMG_8264

Koko jengin kesken vietetyn perjantain jälkeen jatkoimme kaasojen kanssa tutustumista ja rentoa tiimiytymistä lauantaina avantouimalla ja kokkaamalla. Vietimme parituntisen Littoistenjärjen rannalla Villa Järvelän saunoissa, avannossa ja paljussa ilman rentoutumista suurempia tavoitteita. En voi kuvitella parempaa tapaa aloittaa lauantai, kuin saunoa aidossa puusaunassa, pulahtaa avantoon ja löllyä pipo päässä pakkassäässä kuumassa paljussa auringon hehkuessa siniseltä taivaalta. Saunareissun jälkeen kokkasimme tyttövoimin blinejä, joita Jarkko tosin istui yhdessä kanssamme nauttimaan. Illalla Elinan jo kotiuduttua omaan kotiinsa, katsoimme Sannin kanssa Putousta ja pelasimme yhdessä Jarkon kanssa lautapeliä.

Hyvät asiat elämässä ovat usein oikeasti aika yksinkertaisia, minkä häätiimiviikonloppumme minusta alleviivaa. Oikeat ihmiset, hyvä ruoka ja iloinen mieli, niillä pääsee valtavan pitkälle. Toivon, että sama asenne kantaa meidän häidemme yli asti. Toistaiseksi näyttää erittäin hyvältä. Kiitos menneestä viikonlopusta ja että olette tässä touhussa meidän mukana Sanni, Elina, Josefina, Nico ja Otto! ♥


♥ Krista

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa mahtavalta tapaamiselta! Ja pakko kysyä että mitä tuossa pöydällä olevassa kakussa on (neljäs kuva), näyttää nimittäin tosi herkulliselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kaikkiaan aivan mahtava viikonloppu! Olen enemmän kuin tyytyväinen ♥. Kakku on kolmas testihääkakku hurjassa diy-hääkakkuprojektissani, ja pikkuhiljaa palikat alkavat olla kohdillaan :D Kakkupohja itsessään on mehevä suklaakakkupohja ja välissä on valkosuklaa- ja vadelmamoussea. Oli hyvää! Tarkemmin käyttämistäni resepteistä löytyy hääkakku-avainsanan takaa. Linkki alla:

   https://kristallimorsian.blogspot.fi/search/label/h%C3%A4%C3%A4kakku

   Poista