sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Hääblogipäivän goodie bag

Palataan pieneksi hetkeksi parin viikon takaiseen hääblogipäivään. Kerroin päivän kulusta jo tuoreeltaan heti päivän jälkeen tässä postauksessa, mutta tuolloin jäi vielä esittelemättä päivästä konkreettiseksi kotiinviemiseksi saatu lahjakassi. Vaikka ehdottomasti upeinta päivässä oli seura ja päivän aikana koetut huiput hetket, huijaisin, jos väittäisin, ettei ollut kiva saada jotain muistamista kotiinkin.

Päivän järjestelyistä kaikkiaan vastannut Jotain keltaista -blogin Iira organisoi yhdessä Mennään Naimisiin -lehden päätoimittaja Paula Kirvesmäen kanssa kuntoon myös päivän goodie bagit. Pussukat tulivat ainakin minulle itselleni täytenä yllätyksenä, koska tuntui liian hyvältä ollakseen totta, että luksuspäivän jälkeen saisin vielä kotiinkin jotain kivaa tutkittavaksi. Häämaailmassa ihanat asiat näköjään kuitenkin vain seuraavat toistaan ja me todella saimme yhteistyökumppaneiden sponsoroimat pussukat muistoksi päivästä.

IMG_8620
IMG_8622
IMG_8640
IMG_8624

Kassista paljastui ihania juttuja testattavaksi ja ihmeteltäväksi. Amikan tarjoamat matkakokoiset hiustuotteet täydellisen kokoisessa pussukassa pääsevät varmasti mukaan parin viikon päästä, kun reissaan kouluporukan kanssa Kroatiaan. Make Up Storen tummanpuhuva luomiväri osuu juuri täydellisesti paikkaamaan vastikään lattialle pudonneen smoke eye -palettini harmaata sävyä. Tykkään juhlameikissä käyttää vahvan tummia sävyjä, joten tumman harmaa paletti sopii minulle kuin nenä päähän. (Häämeikki on muuten pyörinyt viime aikoina paljon mielessäni ja yritän lähiaikoina avata pikkuhiljaa organisoituvia ajatuksiani myös blogiin.) Glitternistin pisteeltä saimme jokainen muistoksi pikkupurnukan valitsemaamme glitteriä. Kalansuomusävyinen valintani pääsi vappuna käyttöön muiden ostamieni glitterreiden ohella.

Suoraan hääkuplaan iskevinä tuotteina saimme Niinattarelta kauniin valkoiset sukkanauhat, Tuhkimotarinalta alennuskortit hääasusteverkkokauppaan ja Kiddexiltä hääkortit, joiden avulla on mahdollistaa tallentaa kuviksi hääsuunnittelun merkkipaaluja. Olen ollut jossain määrin sukkanauhan heittoa (tai ainakin sen mekon alta kaivamista) vastaan, mutta samaan aikaan olen huomannut kuitenkin mielikuvissani kantavani sukkanauhaa hääpäivänä. Ehkä pääsen konkreettisen sukkanauhan kautta nyt hiukan paremmin omiin ajatuksiini kiinni.

IMG_8623
IMG_8633
IMG_8619

Wedding cardsit olivat myös äärimmäisen riemastuttava yllätys, koska olin ollut aiemmin itse jo yhden klikkauksen päässä korttien tilaamisesta, mutta perunut viime hetkillä, koska hääbudjettipaniikki iski (kröhöm siis aivan kuin budjetti nyt parinkympin kortteihin kaatuisi...). Vaikka osa korttien hetkistä on jo mennyt ohitsemme, ajattelin hyödyntää jäljellä olevia kortteja kuvausrekvisiittana, ja myöhemmin häiden jälkeen laittaa kortit kiertoon uudelle hääparille. Tykkään järjettömän paljon korttien ideasta ja niiden graafisesta ilmeestä, joten oli ihana yllätys löytää kassista korttipaketti. ♥

Vielä kerran valtavan kokoinen kiitos kaikille hääblogipäivän mahdollistaneille tahoille. Kiitos yhteistyökumppaneille upeista elämyksistä ja muistamisista, kiitos Iira ja Paula päivän organisoinnista ja kiitos kanssabloggaajat päivän erityislaatuisuudesta!


♥ Krista

2 kommenttia:

 1. Niin suloisia nuo hääkortit <3 Tähän mennessä hääkortit ovat jääneet ostamatta siksi, että ne ovat kuitenkin aika turhia ja sellasista ylimääräistä hömppää. Saisinhan minä ehkä itseäni hieman hemmotella ja ostaa ne, eikös? :D

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuohon ajatukseen minun tilaukseni aivan viime hetkellä kaatui :D Olen kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä, että antaa mennä vain, koska kortit ovat oikeasti todella söpöt ♥ Ja jos kortteihin ei kirjoita päivämääriä vaan käyttää aikaleimana otettua kuvaa, voi hauskat turhakkeet laittaa häiden jälkeen kiertoon ;) Toisaalta kortit ja rasia on myös näppärä säilyttää hauskana muistona suunnitteluajasta. Tilaukseen siis vain! Because you're worth it vai mites se meni ;)

   Poista