sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Hääkorvakorut

Terkkuja Kroatiasta! Palasin Suomeen pari päivää sitten ja ehdin onneksi nauttia vielä viikon verran lomasta ennen jännittävien kesätöiden alkua. Himpun vajaan viikon Kroatian reissuni takia hääjutut ja blogi ovat levänneet hetken osaltani, mutta Jarkko sen sijaan on pistänyt tuulemaan. Reissuni aikana sulhanen vietti saunailtaa bestmanien kanssa ja antoi heille jotakin erityistä hääpäivää ajatellen. Noista yllärilahjoista lisää lähiaikoina, kun Jarkko kirjoittaa aiheesta ihan oman postauksen. Loppuu samalla tämä mystinen salailu!

Ennen lähtöäni Kroatiaan ehti minunkin osaltani tapahtua edistysaskelia. Laitoin nimittäin toissaviikolla Stockmannin nettikaupassa tilaukseen pitkään himoitsemani Snö of Swedenin korvikset. Olen ensi kertaa ihastunut noihin korviksiin vain pari viikkoa kihlauksemme jälkeen lokakuun 2016 lopussa, jolloin korvikset osuivat silmiini opiskelijaristeilyllä laivan tax free -myymälässä. Jo tuolloin harkitsin korvisten ostamista osaksi morsiuslookkiani, mutta koska hääpäivää ei ollut vielä edes päätetty ja kihlauksestakin oli kulunut vasta kaksi viikkoa, päätin jättää moisen hömpötyksen sikseen. Korvikset kuitenkin jäivät vaivaamaan minua.

image_41656694544_o
image_27510230287_o
image_41656699954_o

Olen risteilyn jälkeen etsinyt samaa mallia aina, kun olen nähnyt kivijalkaliikkeessä Snön koruja myynnissä - tuloksetta. Pari viikkoa sitten minulle riitti ja päätin selvittää vaikka kaikki Snön korvismallit selaamalla, mikä ihastuskorviksieni nimi on. Selaamiseni tuotti tulosta ja löysin korvisten mallin nimeksi Trudy Coin. Nopean googlauksen kautta päädyin samointein Stockan nettikauppaan tekemään tilauksen. Hintaakaan korviksille ei jäänyt paljoa. Noin parinkympin perushinnasta sain kanta-asiakaskortilla 15% alennuksen, joten lopullinen hinta taisi olla 18 euron pintaan. Toimitus Turun Stockmannille oli ilmainen ja nopea, ja sain paketin hyppysiini kaksi päivää tilaamisen jälkeen.

Olen tyytyväinen! Korvikset olivat juuri sellaiset kuin muistelinkin ja oikeastaan vieläkin paremmat, koska korvisten malli on hiukan samantyyppinen kuin vihkisormukseni. En ole tietenkään päässyt kokeilemaan koko hääpäivän asu- ja korukokonaisuutta vielä yhdessä, mutta olen luottavainen, että korvikset sujahtavat kauniiksi osaksi hääpäivän lookkiani.

Tämä kihlapari valmistautuu kohta lähtemään Turun seurakuntien häämarssikonserttiin. Nähdään kello 14 Mikaelinkirkossa!


♥ Krista

10 kommenttia:

 1. Kauniit korvikset! Sopivat kyllä vihkisi kanssa kivasti yhteen. Onneksi etsintäsi tuotti tulosta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinpä! Nyt korvisten taustalla on vielä tuollainen hauska tarina antamassa lisäarvoa valinnalle :D

   Poista
 2. Tosi nätit! Mietin jo ennen kuin ehdin tekstiä lukea, että nuohan mätsää loistavasti sun vihkisormuksen kanssa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikös! Aivan hassua, miten ne osuvatkin niin hyvin yhteen, vaikka ensi kertaa korviksiin ihastuessani ei tulevan vihkin tyylistä ollut minkäänlaista hajua :D

   Poista
 3. Kun näin nuo korvikset instassasi niin heti tuli mieleen että onpas samantyyliset sormuksesi kanssa, täydellinen valinta siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En siis ole ainoa, jolle yhdennäköisyys hyppäsi heti silmille :D Kiitos paljon!

   Poista
 4. Tosi kauniit ovat! Ja noille varmasti löytyy käyttöä myös häiden jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti löytyy! Löytyisi jo ennen häitäkin, mutta yritän malttaa säästellä juhlapäivään asti... ;)

   Poista